AIJA


Hauska tavata!

Olen Aija Sahi. Teen energiahoitoja hyvinvointisi tueksi. Haluan auttaa sinua löytämään sisäisen valosi ja voimasi sekä kuulemaan oman äänesi selkeämmin.

Kuljen elämässäni oman intuitioni johdattamana juuri sinne, minne tuo vatsanpohjassa kutkuttava tunne minua johdattaa. Vibat on osa minua ja minun tarinaani.

Tervetuloa mukaan tekemään tarinastani totta!

Oma polkuni

Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2018 perustin oman yritykseni Vibat by Aija

 Teen energiahoitojen lisäksi myös tuottajan työtä ja pystyn näin hyödyntämään ja käyttämään omia vahvuuksiani laajasti. Elän omannäköistäni elämää ja olen siitä onnellinen.

Olen kulkenut henkisen kasvun polkua pitkään. Olen aina kuunnellut intuitiotani ja löytänyt sitä kautta reitin elää juuri tätä omannäköistäni elämää. Uskon, että saamme haluamamme, kun olemme valmiita vastaanottamaan sen. Siksi luottaminen on tärkeä taito, vaikka välillä ainakin oma kärsivällisyys olisikin koetuksella. Luota, että saat haluamasi. Se tulee, kun olet valmis tekemään sen eteen töitä, olet henkisesti valmis vastaanottamaan sen ja se on kokonaisuuden kannalta oikein. Tästä syystä tästä hetkestä käsin katsottuna jotkin asiat näyttäytyvät outoina. Muutaman vuoden päästä pystyy jo näkemään syy-yhteydet tapahtumien tai tapahtumattomuuksien välille.

Olen kokenut elämässäni isoja menetyksiä, en ole aina saanut haluamaani, olen ollut masentunut ja kärsinyt työuupumuksesta sekä katkeruudesta. Kaikesta kokemastani, kaikista tuntemuksistani ja läpikäydyistä kamalalta tuntuneista elämänvaiheista olen oppinut olemaan kiitollinen. Olen oppinut jokaisesta vastoinkäymisestä ja pystyn niiden avulla myös auttamaan ja ymmärtämään niitä, jotka samoja tuntemuksia tai kokemuksia käy läpi elämässään.

Kaikissa tilanteissa olen kuitenkin aina luottanut siihen, että minusta pidetään huolta. Pelkästään jo se tieto on auttanut minua keräämään palaset uudestaan ja tehden minusta eheämmän.

Henkisen kasvun polulla olen kohdannut paljon epäilyksiä itseäni ja tekemiäni asioita kohtaan. Välillä olen menettänyt uskoni energiahoidon vaikutuksiin ja kyseenalaistanut koko homman. Olen kuitenkin aina palannut energiahoitojen pariin ja löytänyt niistä avun.

 Olen kuitenkin oppinut kaikista vastoinkäymisistäni ja löytänyt kiitollisuuden niitä kohtaan. 


Alkoi uusi, enemmän minun näköiseni elämä. Nykyään teen oman yritykseni kautta sekä energiahoitajan että tuottajan työtä 


Jokaisella hoitajalla on omanlaisensa tapa toteuttaa energiahoito. Oma hoitotapani pohjautuu reikiin, joka on ihanan hellä ja samalla tehokas hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto. Käytän reikiä omassa elämässäni päivittäisenä apuna tuomaan tasapainoa. Sen kautta olen löytänyt uusia ulottuvuuksia omasta

Olen opiskellut myös muita hoitomenetelmiä ja kokeillut erilaisia hyvinvointia tukevia tekniikoita. Koen kuitenkin reikin olevan itselleni oikea hoitotapa auttaa itseäni ja muita.

Energiahoidot tulivat osaksi elämääni vuonna 2015, jolloin kävin ensimmäisen reikikurssini. Olen opiskellut myös muita hoitomenetelmiä ja kokeillut erilaisia hyvinvointia tukevia tekniikoita. Reiki on mielestäni ihanin tapa vahvistaa olemassaolevaa hyvää, puhdistaa mennyttä ja kohdata itsensä tässä hetkessä. Se on hellä ja kuitenkin tehokas energiahoitomuoto, josta olen itse löytänyt paljon apua elämässäni. Siksi Vibat energiahoidossa reiki onkin kaiken ytimessä, vaikka hoidoissa saatan käyttää myös muita hoitomenetelmiä tarpeen mukaan hyödyksi.


Kosketus on aina hoitava.