Vibat reikihoito

Vibat reikihoidossa yhdistyy lempeä reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen. Vibat reikihoito on tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto.

Reiki on lempeä kosketushoitomuoto, jossa välitän puhdasta energiaa käsieni kautta kehosi ja mielesi tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoidossa puhdistava energia suuntautuu sekä mielen että kehon tasolla sinne, minne sitä juuri sinä hetkenä eniten tarvitaan. Jokainen hoito on aina yksilöllinen kokonaisuus.

Hoidon aikana luen energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna 
ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Hoitoon tullessasi pue mukavat vaatteet päällesi ja juo runsaasti vettä. Vesi pistää energiat liikkeelle ja mukavat vaatteet auttavat rentoutumaan. Hoidon jälkeen varaa itsellesi aikaa oleskeluun ja hoidon nostattamien ajatusten läpikäyntiin.

Tämä hetki on sinua varten!

Vibat reikihoito 1h, hinta 60e


Tervetuloa!

Teen reikihoitoja kotihoitolassani Helsingin Kalasatamassa,
jossa apunani työskentelevät myös hoitokissat Kipinä ja Leimu.

Teen myös kotikäyntejä. Jos siis olet allerginen kissoille tai sinun on vaikea liikkua, voin tulla luoksesi. Kotihoidon yhteydessä voin tehdä myös energiapuhdistuksen kotiisi. Kotikäynnit veloituksetta Helsingin kantakaupungin alueella. Muualle matkustaessa lisään matkakulut energiahoidon hintaan.

Reikihoidon voi toteuttaa myös etähoitona. Hoito on yhtä tehokas, vaikka kosketusta ei tapahdukaan fyysisellä tasolla. Etähoito sisältää reikihoidon sekä energialuvun, jonka saat sähköpostiste tai puhelimitse hoidon jälkeen.

Kysy lisää parhaat.vibat@gmail.com


Ohjattu meditaatio

Järjestän tilauksesta ohjattuja meditaatioita sekä yksin että ryhmissä.

 Meditaatio on hyvinvointia tukeva läsnäoloharjoitus, jonka avulla saat yhteyden todellisiin tunteisiisi ja tarpeisiisi. Ohjatussa meditaatiossa pääset syvemmälle itseesi ja löydät omat voimavarasi turvallisessa ympäristössä. Ryhmämeditaatioissa värähtely on voimakkaampaa kuin yksin meditoidessa. Kysy lisää parhaat.vibat@gmail.com


Kokemuksia 

Aija on luontaisesti hoivaaja, empaattinen, lämminhenkinen ja rakkaudellinen ihminen. Kissat ja kaunis tila lisäsivät hyvää tunnelmaa.

- Raisa -

Kokonaisuus oli mielestäni paitsi erittäin intuitiivinen ja empaattinen, myös hyvin ammatillinen ja asiakkaan parhaan kaikin puolin huomioiva. 

- Jaana -

Jännitin hoitoon tullessani, että mihinhän olen taas itseni laittanut. Aija otti minut lempeästi vastaan ja pelko osoittautui aiheettomaksi. Hoito oli todella ihana kokemus nukuinkin sen jälkeen paremmin kuin aikoihin. Kiitos!

- Anna -