Vibat by Aija


Nimeni on Aija.

Olen energiahoitaja ja unelmien tavoittelija. Meillä kaikilla on mahdollisuus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parhaaseen fiilikseen. Olemme itse päävastuussa omasta elämästämme, mutta yksin kaikkea ei onneksi tarvitse kohdata.  Siksi on olemassa auttajia.

Vibat on olemassa sinua varten. Haluan auttaa sinua löytämään tasapainon elämääsi ja parhaan mahdollisen fiiliksen, jonka avulla pystyt tavoittamaan omat unelmasi!


Vibat energiahoito

Vibat energiahoidossa yhdistyy reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen.

Reikihoito on lempeä kosketushoitomuoto, jossa välitän puhdasta energiaa käsieni kautta kehon ja mielen tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle. 

Energialuvussa luen sillä hetkellä esille nousevia aiheita energiastasi eli fyysistä kehoasi ympäröivästä aurastasi. Usein hoidettava kokee myös oivalluksia hoidon aikana tai sen jälkeen.

Hoidon aikana uusi energia suuntautuu sekä mielen että kehon tasolla sinne, minne sitä juuri sinä hetkenä eniten tarvitaan. Tervetuloa!

Kysymyksiä ja vastauksia

Milloin kannattaa tulla hoitoon?

Hoito on tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto. Se vähentää stressiä ja jännittyneisyyttä. Siitä voi olla myös apua kiputiloihin.

Monet saapuvat hoitoon silloin, kun ovat elämässään muutoksen keskellä. Toiset saapuvat lievittämään stressiä. Usein asiakkaat kertovat nukkuneensa paremmin hoidon jälkeen 
stressitason laskettua.

Monet kertovat ymmärtäneensä paremmin nykyisen elämäntilanteensa hoidon avulla. Hoito auttaakin usein kirkastamaan ajatuksia ja näkemään myös omat vahvuutesi selkeämmin.

Hoito kannattaa toteuttaa joko tiiviimmissä hoitojaksoissa tai säännöllisesti esimerkiksi kerran 
kuussa toteutettuna hyvinvointia ylläpitävänä hoitona 
ja hemmotteluna.

Käännythän sairauksien hoidossa aina lääkärin puoleen! 

Miten valmistautua hoitoon?

Hoitopäivänä juo paljon vettä. Vesi laittaa energiat liikkeelle ja auttaa siis hoitoa toteutumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Suosittelen mukavia rentoja vaatteita laitettavaksi päälle.

Hoidon jälkeinen päivä ja ilta kannattaa varata rentoutumiseen. Heti hoidon jälkeen on usein rentoutunut olo.

Hoidon aikana tai sen jälkeen saattaa nousta tunteita pintaan, mutta niitä ei kannata pelästyä. Se on vain merkki hoidon toimivuudesta. Kun annamme tunteiden mennä, teemme 
tilaa uusille kokemuksille.

Hoidon kesto on noin tunti, jonka lisäksi varaan aikaa aina hetken ennen ja jälkeen hoidon jutteluun.

Miten ja missä hoito tapahtuu?

Teen energiahoitoja kodissani Katajanokalla kahden hoitoapulaiskissani kanssa.

Ennen hoidon alkua varaan aina hetken juttelulle ja rauhoittumiselle.

Hoidon aikana saat maata hoitopedillä viltin alla tai istua mukavassa tuolissa. Lasken käteni eri kohtiin kehoasi sen mukaan, minne energiaa eniten kaivataan. Samalla voimme jutella tai voit rentoutua hiljaisuudessa kuunnellen musiikkia.

Hoidon aikana luen halutessasi energioistasi esille nousevia asioita tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hoidon jälkeen voit rauhassa palata tähän hetkeen hoitohuoneella.

Mikäli olet allerginen kissoille tai sinun on vaikea liikkua kodistasi, 
teen myös kotikäyntejä.