Energiahoito by Aija Sahi

Vibat energiahoidossa yhdistyy lempeä reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen. Teen hoitoja Töölössä sekä Ullanlinnassa ja myös etänä. <3

Vibat energiahoito

Vibat energiahoidossa yhdistyy lempeä reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen. Vibat energiahoito on tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoidossa puhdistava energia suuntautuu sekä mielen, tunteiden ja kehon tasolla sinne minne sitä juuri sinä hetkenä eniten tarvitaan. Jokainen hoito on aina yksilöllinen kokonaisuus. 

Reiki on lempeä kosketushoitomuoto, jossa välitän puhdasta energiaa käsieni kautta kehosi, tunteittesi ja mielesi tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle.

Hoidon aikana luen energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Tämä hetki on sinua varten!
Vibat energiahoito, 60min 83e
Hoitohuone Töölö, Minervankatu 1 Helsinki
Hoitohuone Ullanlinna, Kapteeninkatu 9 Helsinki
Lue maksu- ja peruutusehdot


"Tuntuu, että Aija todella näki minut. Sain täyden huomion ja hyväksynnän ja tuntuu että minua katsottiin mitä kauneimmin silmin"


Vibat etähoito

Etänä toteutettava Vibat energiahoito on yhtä tehokas ja ihana hoito, vaikka kosketusta ei tapahdukkaan fyysisellä tasolla. Tämäkin hoito yhdistää lempeän Reikihoidon sekä energialuvun hyvinvointisi tueksi.

Tunnin mittainen hoito jakautuu kahteen osaan. Puolen tunnin ajan saat levätä mieleisessä asennossa kotona ja vastaanottaa eheyttävää reikienergiaa, jota kanavoin yhtäaikaisesti toisaalla.

Toisen puolituntisen olemme yhteydessä joko puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Tällöin kerron, mitä energiastasi nousee pintaan kuultavaksesi ja tarkkailtavaksesi.

Mikäli yhteys ei ole mahdollinen, kokonaisuus on mahdollista toteutettaa täysin etänä niin, että kirjoitan sinulle energialuvun sijaan sähköpostia hoidon jälkeen.

Tämä hetki on sinua varten!

Vibat etähoito 60min 70e
Lue maksu- ja peruutusehdot


"Kiitos! En olisi uskonut, että etähoito olis ollu näin voimakas ja selkeä kokonaisuus!"


Varaa aikasi

Hoidot joka toinen perjantai Zeven Temple -hoitohuoneella Töölössä tai etänä.