Vibat energiahoito

Vibat energiahoidossa yhdistyy lempeä reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen. Vibat energiahoito on tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto.

Reiki on lempeä kosketushoitomuoto, jossa välitän puhdasta energiaa käsieni kautta kehosi ja mielesi tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoidossa puhdistava energia suuntautuu sekä mielen että kehon tasolla sinne, minne sitä juuri sinä hetkenä eniten tarvitaan. Jokainen hoito on aina yksilöllinen kokonaisuus.

Hoidon aikana luen energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna 
ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Hoitoon tullessasi pue mukavat vaatteet päällesi ja juo runsaasti vettä. Vesi pistää energiat liikkeelle ja mukavat vaatteet auttavat rentoutumaan. Hoidon jälkeen varaa itsellesi aikaa oleskeluun ja hoidon nostattamien ajatusten läpikäyntiin.

Tämä hetki on sinua varten!

Teen hoitoja tällä hetkellä Joogaholiaa- studion hoitohuoneessa
Katajanokalla, osoite Luotsikatu 5.

Vibat reikihoito 1h, hinta 65e


Reikihoidon voi toteuttaa myös etähoitona. Hoito on yhtä tehokas, vaikka kosketusta ei tapahdukaan fyysisellä tasolla. Etähoito sisältää reikihoidon etänä toteutettuna sekä energialuvun, jonka saat sähköpostiste tai puhelimitse hoidon jälkeen. 

Vibat etähoito 1h, hinta 45eJännitin hoitoon tullessani, että mihinhän olen taas itseni laittanut. Aija otti minut lempeästi
vastaan ja pelko osoittautui aiheettomaksi. Hoito oli todella ihana kokemus
nukuinkin sen 
jälkeen paremmin kuin aikoihin. Kiitos!
-Anna-


Aija on luontaisesti hoivaaja, empaattinen, lämminhenkinen ja rakkaudellinen ihminen .
- Raisa -

Kokonaisuus oli erittäin intuitiivinen ja empaattinen sekä asiakkaan parhaan kaikin puolin huomioiva

- Jaana -