hoidot

Energiahoito

Vibat energiahoito

Vibat energiahoidossa yhdistyy lempeä reikihoito ja energialuku samaan rentoutushetkeen. Vibat energiahoito on tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto.

Reiki on lempeä kosketushoitomuoto, jossa välitän puhdasta energiaa käsieni kautta kehosi, tunteittesi ja mielesi tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle.

Hoidon aikana saat maata mukavasti hoitopedillä viltin alla. Hoidossa puhdistava energia suuntautuu sekä mielen, tunteiden ja kehon tasolla sinne minne sitä juuri sinä hetkenä eniten tarvitaan. Jokainen hoito on aina yksilöllinen kokonaisuus.

Hoidon aikana luen energiastasi esille nousevia asioita. Nämä elämäsi kulkuun ja tämän hetkiseen tilanteeseen liittyvät asiat vahvistuvat ääneen lausuttuna 
ja saavat usein aikaan oivalluksia.

Hoitoon tullessasi pue mukavat vaatteet päällesi ja juo runsaasti vettä. Vesi pistää energiat liikkeelle ja mukavat vaatteet auttavat rentoutumaan. Hoidon jälkeen varaa itsellesi aikaa oleskeluun ja hoidon nostattamien ajatusten läpikäyntiin.

Tämä hetki on sinua varten!

Vibat energiahoito
60min 83e

Hoitohuone Zeven Temple
Minervankatu 1, Töölö

"Kiitos vapauttavasta, tyynnyttävästä ja kirkastavasta hetkestä! Alkoi oikein hymyilyttämään, kuinka kevyt ja huoleton olo oikein tulikaan."

Vibat etähoito

Etänä toteutettava Vibat energiahoito on yhtä tehokas ja ihana hoito, vaikka kosketusta ei tapahdukkaan fyysisellä tasolla.

Vibat etähoito yhdistää lempeän reikihoidon ja energialuvun samaan rentoutushetkeen. Reiki on eheyttävä, tasapainottava ja hyvinvointia ylläpitävä hoitomuoto.

Hoidon aikana kanavoin puhdasta energiaa kehosi, tunteittesi ja mielesi tasapainon tueksi. Uusi energia puhdistaa vanhaa ja tekee näin tilaa uudelle. Energia suuntautuu juuri sinne, minne sitä juuri tässä hetkessä tarvitset.

Tunnin mittainen hoito jakautuu kahteen osaan. Puolen tunnin ajan saat levätä mieleisessä asennossa kotona ja vastaanottaa eheyttävää energiaa, jota kanavoin yhtäaikaisesti toisaalla.

Toisen puolituntisen olemme yhteydessä joko puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Tällöin kerron, mitä energiastasi nousee pintaan kuultavaksesi ja tarkkailtavaksesi.

Mikäli yhteys ei ole mahdollinen, kokonaisuus on mahdollista toteutettaa täysin etänä niin, että kirjoitan sinulle energialuvun sijaan sähköpostia hoidon jälkeen.

Tämä hetki on sinua varten.

Vibat etähoito
60min 70e

"Kiitos! En olisi uskonut, että etähoito olis ollu näin voimakas ja selkeä kokonaisuus!"


"Jännitin hoitoon tullessani, että mihinhän olen taas itseni laittanut. Aija otti minut lempeästi
vastaan ja pelko osoittautui aiheettomaksi. Hoito oli todella ihana kokemus
nukuinkin sen 
jälkeen paremmin kuin aikoihin. Kiitos!"

"Kiitos Aija! 
Ihan mielettömän ihana kokemus. Kiitos hoidosta ja ihanasta kirjeestä!"