BLOGI

Olen pohtinut suhdettani musiikkiin viime aikoina paljon. Välillä kuuntelen paljonkin musiikkia ja välillä nautin enemmän hiljaisuudesta. Tällä hetkellä huomaan hakeutuvani jatkuvasti kuuntelemaan musiikkia, tuottamaan ääntä laulaen tai soittamaan pianoa, jopa rummuttelemaan pöydän kulmaa. Huomaan saavani siitä valtavasti energiaa. Musiikilla on...

Olen kevään aikana lukenut ja kuunnellut paljon tavoitteiden saavuttamisesta, katsonut YouTube-videoita sekä osallistunut kaksipäiväiseen seminaariin aiheen tiimoilta. Tavoitteenani on ollut selkeyttää omaa toimintaani ja löytää omille haaveilleni sija tulevaisuudessani.

Rakastan mietelauseita. Jo teininä keräsin vihkoon suuren joukon ajatelmia, lainauksia kirjoista ja löytämiäni runoja. Näitä aforismeja ja mietteitä kirjoitin onnittelukkortteihin ja muistiin itselleni.

Mahtavaa naistenpäivää! Tämä päivä muistuttaa minua teistä kaikista ihanista naisista, jotka olette elämäni varrelle osuneet. Tämä päivä muistuttaa myös siitä feminisisestä aallosta, joka tällä hetkellä hyökyy läpi maailman. Inspiraationi tähän tekstiin sain keskustelusta, jonka kävin juuri asiakkaani kanssa aiemmin tällä viikolla. Kiitos siitä!

Tänään on ystävyyden juhlapäivä. Se on upea juhla, joka saa minut herkistymään ajatellessani, kuinka upeita ihmisiä elämässäni on. Ystävyys on voima, joka pitää pinnalla niinäkin hetkinä, kun itse uskoo hukkuvansa.