BLOGI

Rakastan mietelauseita. Jo teininä keräsin vihkoon suuren joukon ajatelmia, lainauksia kirjoista ja löytämiäni runoja. Näitä aforismeja ja mietteitä kirjoitin onnittelukkortteihin ja muistiin itselleni.

Mahtavaa naistenpäivää! Tämä päivä muistuttaa minua teistä kaikista ihanista naisista, jotka olette elämäni varrelle osuneet. Tämä päivä muistuttaa myös siitä feminisisestä aallosta, joka tällä hetkellä hyökyy läpi maailman. Inspiraationi tähän tekstiin sain keskustelusta, jonka kävin juuri asiakkaani kanssa aiemmin tällä viikolla. Kiitos siitä!

Tänään on ystävyyden juhlapäivä. Se on upea juhla, joka saa minut herkistymään ajatellessani, kuinka upeita ihmisiä elämässäni on. Ystävyys on voima, joka pitää pinnalla niinäkin hetkinä, kun itse uskoo hukkuvansa.

Kivet ovat energeettisesti erittäin voimakkaita. Ne ovat myös kauniita. Käytän kiviä tuomaan hyvää fiilistä, tukemaan hetkittäistä energiavajetta sekä tuomaan harmoniaa kotiini.

KESKITY!

09.01.2019

Onko sinun hankalaa keskittyä? Tämä teksti on sinulle, joka haluaa saada enemmän aikaan ja keskittyä toteuttamaan asioita. Tiedän, välillä se on tuskallisen haastavaa.