REIKI3a

Reiki 3a onlinekurssi Zoomissa la 18.3.

Reiki3a on sydäntietoisuuden ja itsesi tutkiskelun kurssi, jolla sukelletaan kahta edellistä reikikurssia syvemmin omaan henkisen kasvun matkaasi kuuntelemaan oman sydämesi toiveita.
Kuka minä olen? Mitä haluan? Mikä minua pidättelee?

Reiki3a -kurssi täydentää jo oppimaasi reikikanavoinnin taitoa ja auttaa sinua itsesi ja muiden hoitamisessa vielä rakkaudellisemmin ja syvällisemmin. Kurssilla aktivoin käyttöösi Reikin mestarisymbolin, joka mm. auttaa sinua hiljentymään itsesi ääreen.

Ymmärryksesi jo oppimastasi laajenee ja opit välittämään ja hyödyntämään Reikiä jälleen uudella tavalla. Kurssi on ennen kaikkea itsetutkiskelun, oman sydäntietoisuuden ja henkisen kasvun kurssi, mutta se vahvistaa myös sinua hoitajana mikäli haluat tarjota reikihoitoja muille.

"Nyt ymmärrän, mitä rakkaus on"
- Reiki3a -kurssilla kuultua

Kurssin sisältö mm.

Sydäntietoisuus
Itsetuntemus ja henkinen kasvu
Hiljentyminen
Reiki itsetutkiskelun työkaluna
Reikin mestarisymbolin aktivointi
Harjoituksia


Jotta voit osallistua Reiki3a-kurssille, olet käynyt joko minun tai muiden Usui Shiki Reiki Ryoho -reikilinjan opettajien Reiki1- ja Reiki2 -kurssit.

Reiki3a-kurssin jälkeen sinun on mahdollista osallistua Reiki Master-kurssille eli Reiki3b-kurssille, joka mahdollistaa sinulle Reikin taidon opettamisen muille.  Reiki Master -koulutus on pidemmän ajan opintojakso omaan opettajuuteen. Uusi toteutus alkaa marraskuussa!


TULEVAT KURSSIT

Kurssi järjestetään yhtenä päivänä, minkä lisäksi sovimme yhteiset reikijatkot onlinena Zoomissa noin pari viikkoa kurssin jälkeen. Tämä aika sovitaan aina kurssilaisten kesken kurssilla.

Online-kurssi
la 18.3. klo 10.30-16.30


ILMOITTAUTUMINEN JA HINTA

Kurssin hinta on 340e (sis. Alv24%).

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai sovitusti.
Ilmoittautuminen kurssille on sitova.
Lue maksuehdot.


Ilmoittaudu mukaan kurssille sähköpostitse aija@vibat.fi


Kurssilla opettajanasi toimii Reiki Master Aija Sahi


MITÄ ON REIKI?

Reiki on henkisen kasvun ja luontaisen hyvinvoinnin menetelmä. Reikihoidossa hoitaja kanavoi energiaa hoidettavalleen. Reikihoito onkin käytetyimpiä energiahoitomuotoja lempeytensä ja tehokkuutensa myötä. Reiki on ensisijaisesti itsensä eheyttämisen menetelmä, joka on käyttäjänsä apuna ja ilona koko tämän elämän ajan.

Reiki on kotoisin Japanista, mutta sen juuret ovat idän perinteissä. Käsillä hoitamisen taito on yhtä vanha kuin ihmiskunta. Sana Reiki muodostuu kahdesta osasta: Rei tarkoittaa henkeä, rakkautta ja universaalia. Ki tarkoittaa elämän energiaa.

Sana Reiki tarkoittaa universaalia elämän energiaa.