Reiki3a

Sydäntietoisuuden kurssi

Reiki3a on sydäntietoisuuden ja itsesi tutkiskelun kurssi, jolla sukelletaan kahta edellistä reikikurssia syvemmin omaan henkisen kasvun matkaasi kuuntelemaan oman sydämesi toiveita.

Kuka minä olen?
Mitä haluan? Mikä minua pidättelee?

Reiki3a -kurssi täydentää jo oppimaasi reikikanavoinnin taitoa ja auttaa sinua itsesi ja muiden hoitamisessa vielä rakkaudellisemmin ja syvällisemmin.

Kurssilla aktivoin käyttöösi Reikin mestarisymbolin, joka mm. auttaa sinua hiljentymään sielusi ääreen. Ymmärryksesi jo oppimastasi laajenee ja opit välittämään ja hyödyntämään Reikiä jälleen uudella tavalla.

Kurssi on ennen kaikkea itsetutkiskelun, oman sydäntietoisuuden ja henkisen kasvun kurssi, mutta se vahvistaa myös sinua hoitajana mikäli haluat tarjota reikihoitoja muille.


Seuraava Reiki3a-kurssi
Helsingissä la 9.3.2024


"Nyt mä ymmärrän, mitä rakkaus on"


Kurssin sisältö mm.

- Sydäntietoisuus
- Itsetuntemus ja henkinen kasvu
- Hiljentyminen ja läsnäolo
- Ego
- Reiki itsetutkiskelun työkaluna
- Reikin mestarisymbolin aktivointi
- Harjoituksia

Jotta voit osallistua Reiki3a-kurssille, olet käynyt joko minun tai muiden Usui Shiki Reiki Ryoho -reikilinjan opettajien Reiki1- ja Reiki2 -kurssit.

Reiki3a-kurssin jälkeen sinun on mahdollista osallistua Reiki Master-kurssille eli Reiki3b-kurssille, joka mahdollistaa sinulle Reikin taidon opettamisen muille. Reiki Master -koulutus on pidemmän ajan opintojakso omaan opettajuuteen.

Kurssilla opettajanasi toimii Reiki Master Aija Sahi


Tulevat Reiki3a-kurssit

Kurssi järjestetään yhtenä päivänä, minkä lisäksi sovimme yhteiset reikijatkot onlinena Zoomissa noin pari viikkoa kurssin jälkeen. Tämä aika sovitaan aina kurssilaisten kesken kurssipäivänä.

Reiki3a onlinekurssi
la 2.12. klo 10.30-16.30
online, Zoom

Reiki3a-kurssi Helsingissä
la 9.3. klo 10.30-16.30
Zeven Temple, Minervankatu 1


Ilmoittautuminen ja hinta

Kurssin hinta on 350e (sis. alv24%)

Ilmoittautuminen kurssille on sitova.
Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai sovitusti.
Lue maksuehdot. 

Ilmoittaudu mukaan kurssille sähköpostitse aija@vibat.fi