Maksuehdot

Kurssit ja yksittäiset joogatunnit veloitetaan laskulla sähköpostitse.

Ilmoittautuminen kursseille on sitova.

Maksu laskutetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä tai halutessasi erissä.
Osamaksu on aina mahdollinen! <3

Maksu kokonaisuudessaan kerralla:

Maksun voi siirtää seuraavaan kurssikokonaisuuteen, mikäli perut osallistumisesi hyvissä ajoin (viimeistään 10vrk ennen kurssia) ja mikäli osallistut seuraavalle mahdolliselle kurssitoteutukselle vuoden sisällä. Sairastapauksissa kurssin osallistumisen voi siirtää kaverille tai seuraavaan kurssitoteutukseen lääkärin todistuksella.

Maksu erissä:

Erissä maksetusta kurssista veloitetaan varausmaksu 60e ilmoittautumisen yhteydessä, jota ei palauteta, mikäli perut osallistumisesi, etkä ole vielä maksanut loppuosaa kurssista. Varausmaksun voi siirtää seuraavan kurssikokonaisuuden varausmaksuksi, mikäli perut osallistumisesi hyvissä ajoin (viimeistään 10vrk ennen kurssia) ja mikäli osallistut seuraavalle mahdolliselle kurssitoteutukselle vuoden sisällä. Sairastapauksissa kurssin osallistumisen voi siirtää kaverille tai seuraavaan kurssitoteutukseen lääkärin todistuksella.

Kurssin peruuntuminen järjestäjän toimesta:

Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitetaan tästä kaikille osallistujille sähköpostitse ja palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Voit myös siirtää kurssimaksun tässä tilanteessa odottamaan seuraavaa toteutusta.


Nämä kurssimaksuehdot ovat luotu tuomaan selkeyttä ilmoittautumiseen. Ne ovat myös vakuus minulle siitä, että pystyn jatkossakin järjestämään kursseja ja kattamaan niistä koituvat kulut, kuten tilamaksut. Aina on olemassa poikkeustilanteita, joten jos sinua mikään askarruttaa, älä pelkää ja epäröi kysyä toimintatapaa erityistilanteissa <3

Ystävällisesti, Aija Sahi