Maksu- ja peruutusehdot

Kurssit, hoidot ja yin-joogatunnit veloitetaan laskulla sähköpostitse kanssasi sovitulla aikataululla. Osamaksumahdollisuus on aina olemassa, joten kysythän vaihtoehtoja!

Ilmoittautuminen kursseille ja joogatunneille on sitova.


Kurssit ja workshopit

Kursseille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi kursseille tai workshoppiin, sitoudut noudattamaan näitä maksu- ja peruutusehtoja. Myös useamman tapaamisen kokonaisuus lasketaan yhdeksi kurssikokonaisuudeksi. 

Kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai kanssasi sovittuna ajankohtana, kuitenkin aina ennen kurssipäivää. Voit maksaa kurssimaksun myös erissä eli osamaksu on aina mahdollinen!

Voit peruuttaa kurssipaikkasi veloituksetta 14vkr ennen kurssipäivää.
Tämän jälkeen peruutetusta osallistumisesta veloitetaan 50% kurssin hinnasta, mikäli peruutat osallistumisesi ennen 7vrk ennen kurssipäivää / kurssikokonaisuuden alkua.
Mikäli et saavu paikalle tai perut osallistumisesi alle 7vrk kurssipäivää / kurssikokonaisuuden alkua, veloitetaan kurssihinta kokonaisuudessaan.

Sairastapauksissa kurssin osallistumisen voi siirtää seuraavaan kurssitoteutukseen lääkärin todistuksella. Olethan yhteydessä aina ennen kurssia aija@vibat.fi

Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, ilmoitetaan tästä kaikille osallistujille sähköpostitse ja palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Voit myös siirtää kurssimaksun tässä tilanteessa odottamaan seuraavaa toteutusta.


Energiahoidot

Energiahoidot veloitetaan aina sähköpostitse lähetettävällä laskulla hoitohetken jälkeen.
Energiahoito on peruttavissa 24h ennen Vello-varauskalenterin kautta tai sähköpostitse aija@vibat.fi

Hoidon hinnasta veloitetaan 50% jos et saavu paikalle varaamanasi aikana ja et ole peruuttanut varaustasi 24h ennen varaamaasi aikaa.

Äkillisissä sairastapauksissa siirrämme toki hoitoaikaasi, joten olethan näissä tilanteissa heti yhteydessä aija@vibat.fi


Feminine yin-joogatunnit


Kertaosallistumien
Ilmoittautuminen tunnille on sitova.  Joogatuntimaksu veloitetaan aina sähköpostitse lähetettävällä laskulla ennen joogatuntia. Sairastapauksissa voit siirtää paikkasi kaverille. Voit myös perua tai siirtää oman osallistumisesi lääkärin todistuksella seuraavaan kertaan.

Jos osallistut kaikille kauden tunneille
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu veloitetaan joko kokonaisuudessaan tai osissa ilmoittautumisen yhteydessä kanssasi sovitussa aikataulussa. Jos et pääse osallistumaan yksittäisille tunneille, voit antaa osallistumispaikkasi kaverille. Ilmoitathan aina näissä tilanteissa minulle aija@vibat.fi


Yleisesti kurssimaksuehdoista

Nämä kurssimaksuehdot ovat luotu tuomaan selkeyttä ilmoittautumiseen.
Ne ovat myös vakuus minulle siitä, että pystyn jatkossakin järjestämään kursseja ja kattamaan niistä koituvat kulut, kuten tilamaksut.

Aina on olemassa poikkeustilanteita, joten jos sinua mikään askarruttaa, älä pelkää ja epäröi kysyä toimintatapaa erityistilanteissa <3

Ystävällisesti, Aija Sahi