Yhteystiedot

Teen toistaiseksi hoitoja vain etänä, kunnes löydän uuden hoitotilan ja koronatilanne rauhoittuu niin, että meidän on jälleen turvallinen ja hyvä kohdata kasvokkain.

Joogatunnit ovat toistaiseksi myös tauolla tilanteen vuoksi.

Sähköposti
aija@vibat.fi

Puhelin
+358 50 367 3286

Facebook ja Instagram
@vibat.by.aija

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Vibat by Aija
Y-tunnus 2897105-2
Kalastamankatu 9 a 123, 00580 Helsinki
aija@vibat.fi

Henkilörekisterin nimi
Vibat by Aija uutiskirjelista (sähköpostilista)
Vibat by Aija laskutustietolista (Vello-ajanvarausjärjestelmä)

Henkilötietojen käsittely

Asiakkailta kerättyjä henkilötietoja käsitellään palvelun laskutusta varten. 
Laskutusta varten tilaajalta kerätään seuraavat henkilötiedot: 
nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Rekisterin tietojen tarkastusoikeutta, tietojen korjaamista, tai poistamista koskevat pyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen aija@vibat.fi. Pyynnöt tulee lähettää samasta sähköpostiosoitteesta kuin millä asiakas on aikaisemminkin ollut yhteydessä palveluntarjoajaan.

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä siihen asti, kunnes laskutukseen liittyvät 
toiminnot ovat toteutuneet.

Henkilötietojen luovutus

Vello-varausjärjestelmän kautta syötetyt henkilötiedot tallentuvat tilauksen hoitamisen ajaksi Googlen tarjoamaan sähköpostiin. Googlen palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa, joten antamasi henkilötiedot saattavat siirtyä EU:n ulkopuolelle tilauksen hoitamisen ajaksi. Google on sitoutunut noudattamaan EU-USA Privacy Shield tietosuoja-käytäntöjä.

Tilausten laskutus hoidetaan yrittäjän toimesta ja säilytetään kahden salasanan takana kirjanpidon vaatiman 6 vuoden ajan. Lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tiedot (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite)  on siirretty EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella olevalle Mailchimpin ohjelmistolle. Mailchimp on sitoutunut GDPR vaatimuksiin. (Mailchimp privacy policy). Sähköpostilistalta voit pyytää poistamista milloin tahansa lähettämällä asiasta viestin aija@vibat.fi

Vibat by Aija käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja esimerkiksi markkinointia varten kolmannelle osapuolelle.