Yhteystiedot

Joogaholiaa hoitohuone
Luotsikatu 5, Helsinki
Hoitohuone ihanan Joogaholiaa - studion tiloissa.

Julkisilla liikkuessa:
raitiovaunu 4, Tove Janssonin puiston pysäkki

Autolla tullessa:
Maksullinen alueen kadunvarsipysäköinti


Sähköposti
aija@vibat.fi

Puhelin
+358 50 367 3286

Facebook ja Instagram
@vibat.by.aija

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Vibat by Aija
Y-tunnus 2897105-2
Kalastamankatu 9 a 123, 00580 Helsinki
aija@vibat.fi

Henkilörekisterin nimi
Vibat by Aija uutiskirjelista (sähköpostilista)
Vibat by Aija laskutustietolista (Vello-ajanvarausjärjestelmä)
Joogaholiaa varausjärjestelmä

Henkilötietojen käsittely

Asiakkailta kerättyjä henkilötietoja käsitellään palvelun laskutusta varten. 
Laskutusta varten tilaajalta kerätään seuraavat henkilötiedot: 
nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

Rekisterin tietojen tarkastusoikeutta, tietojen korjaamista, tai poistamista koskevat pyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen aija@vibat.fi. Pyynnöt tulee lähettää samasta sähköpostiosoitteesta kuin millä asiakas on aikaisemminkin ollut yhteydessä palveluntarjoajaan.

Henkilötietoja säilytetään rekisterissä siihen asti, kunnes laskutukseen liittyvät 
toiminnot ovat toteutuneet.

Henkilötietojen luovutus

Vello-varausjärjestelmän kautta syötetyt henkilötiedot tallentuvat tilauksen hoitamisen ajaksi Googlen tarjoamaan sähköpostiin. Googlen palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa, joten antamasi henkilötiedot saattavat siirtyä EU:n ulkopuolelle tilauksen hoitamisen ajaksi. Google on sitoutunut noudattamaan EU-USA Privacy Shield tietosuoja-käytäntöjä.

Tilausten laskutus hoidetaan yrittäjän toimesta ja säilytetään kahden salasanan takana kirjanpidon vaatiman 6 vuoden ajan. Lasku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tiedot (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite)  on siirretty EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella olevalle Mailchimpin ohjelmistolle. Mailchimp on sitoutunut GDPR vaatimuksiin. (Mailchimp privacy policy). Sähköpostilistalta voit pyytää poistamista milloin tahansa lähettämällä asiasta viestin aija@vibat.fi

Vibat by Aija käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja esimerkiksi markkinointia varten kolmannelle osapuolelle.