Elämä on tanssi

03.05.2022

 Hei sinä ihana,

Kevät on ihmeellistä, uuden kasvun aikaa.
Kuten elämässä; edistyminen, oppiminen ja kehittyminen (missä tahansa asiassa) kulkee kuin tanssi. Kaksi askelta eteenpäin, yksi viereen, yksi taakse päin ja taas askel eteen.

Samoin tämä kevät on hiljalleen kulkenut kohti lämpöä, välillä on tullut takatalvi ja pakkaset ja jälleen etenemme kohti lämpöä. Mieti, kuinka ihanaa, että kaikki se lämpö, kevään ja kesän kukkaloisto ja lempeät tuulevat ovat vielä edessä päin! On jotain, mitä odottaa! <3

Henkisellä matkallamme olemme kaikki. Sitä elämä on. Toiset kulkevat sitä tiedostavammin, tutustuen henkisyyden eri ulottuvuuksiin, lukien kirjoja, käyden kursseja ja löytäen itselleen niiden avulla vastauksia ja näköaloja.

Paras henkinen opettajamme on kuitenkin elämä itse. Joka päivä kohtaamme asioita, jotka ravistelevat ajatusmaailmaamme, tarjoavat kasvun mahdollisuuksia sekä auttavat meitä näkemään oman kauneutemme. Elämä on paras opettajamme.

Henkinen kasvu ei tapahdu kirjoja lukemalla tai kristalleja ostamalla. Henkinen kasvu tapahtuu elämällä, kokemalla, kohtaamalla itsensä ja ympäröivän maailmansa avoimesti ja nähden mahdollisuudet ja ehkä tarttuen niihin.

Kirjat, kurssit ja kohtaamiset tarjoavat kuitenkin hyvän näköalan itseen ja elämään. Ne sanoittavat niitä asioita, joita tunnistamme, joista janoamme kuulla lisää ja auttavat näin kokemaan hyvinvoinnille (niin henkiselle kuin fyysiselle) tärkeitä hetkiä.

Tässä harjoitus sinulle, joka haluat tutustua omaan itseesi vielä syvemmin. Sinulle, joka haluat kohdata oman sielusi oman henkesi lähemmin ja nähdä sen ihmeen, elämän sinussa.

PIENI HARJOITUS SINULLE

Ota rauhallinen hetki itsellesi hiljaisuudessa.

Istu mukavassa asennossa niin, että jalkapohjasi osuvat lattiaan ja selkäsi on rennosti suora.

Sulje silmäsi.

Hengitä muutama kerta syvään nenän kautta sisään ja puhaltaen suun kautta ulos.

Huomaa, kuinka keho ja mieli rentoutuu hengitys hengitykseltä.

Hiljenny nyt tarkkailemaan itsestään soljuvaa hengitystäsi. Tunnustele, missä kehossasi se liikkuu, miten se rauhoittaa oloa.

Aseta käsi sydämellesi ja kutsu itseäsi, sitä todellista itseäsi, nostamaan mieleesi/tunteisiisi/eri aistien välityksellä niitä asioita esille, jotka sinun olisi tässä hetkessä hyvä huomata.

Anna näiden viestien tulla, arvottamatta, niihin tarttumatta.

Kun viestit saapuvat sielultasi, ne tulevat vailla arvostelua, vailla suurta tunnelastia. Ne tulevat rauhan ja tyyneyden välityksellä. Siksi on tärkeää ensin tyynnyttää olo, jotta viesteillä on tarttumapintaa.

Anna viestien kohota, näyttäytyä.

Hengitä jälleen syvään. Kiitä.

Avaa silmät.

Kirjoita kokemasi ylös.


Elämä tarjoaa ihmeitään joka päivä. Huomaatko ne?

Ihmeellistä toukokuuta sinulle!

<3 Aija Sahi