Elämäni naiset!

08.03.2019

Mahtavaa naistenpäivää! Tämä päivä muistuttaa minua teistä kaikista ihanista naisista, jotka olette elämäni varrelle osuneet. Tämä päivä muistuttaa myös siitä feminisisestä aallosta, joka tällä hetkellä hyökyy läpi maailman. Inspiraationi tähän tekstiin sain keskustelusta, jonka kävin juuri asiakkaani kanssa aiemmin tällä viikolla. Kiitos siitä! 

Elämäni naiset

Minulla on ollut ilo kasvaa vahvojen naisten ympäröimänä. Isäni puolen suvun naiset ovat vahvoja karjalaisnaisia, jotka kertovat mielipiteensä suoraselkäisinä ja nostavat muita omalla toiminnallaan. Äitini puolen naiset ovat hiljaisempia vaikuttajia, jotka valaisevat muita lempeällä olemuksellaan. Ensisilmäyksellä ei uskoisi, millaista voimaa heistä löytyy. Kaikki sukuni naiset ovat valon ja voiman pesiä, jotka ovat toimineet minulle mahtavana naisen mallina kasvussani!

Ystävissäni sekä työympyröissä olen myös kohdannut aivan upeita naisia, jotka omalla toiminnallaan ja sanoillaan vahvistavat meidän muiden naisten istetuntoa ja omalla valollaan kirkastavat myös muiden valoa. 

  • Energiahoidoissa kohtaan upeita naisia, joilla on paljon annettavaa. Usein naiset kantavat kuitenkin myös muidenkin murheita harteillaan - aivan suotta! Vinkkinä jokaiselle: kohota ensin oma hyvinvointisi, jotta voit auttaa muita. Murheiden kantaminen (omien eikä muiden) ei auta ketään.

Olen myös huomannut elämässäni olevan erilaisia naisympyröitä ja ryhmittymiä, joissa kaikissa naisenergia on voimakas. Viimeisen vuoden aikana näitä ryhmittymiä on tullut aina vain lisää! Sosiaalisessa mediassa kuulun Ompeluseuraan sekä Naisyrittäjien facebookryhmiin, jossa naiset sparraavat toisiaan - nostavat toisiaan. 

Olen löytänyt myös tieni työskentelemään voimakkaiden naisten kanssa, joista saan inspiraatiota olla itsekin vielä parempi versio itsestäni. Tällä itseni 2.0 parannellulla versiolla pystyn tekemään yhä enemmän hyvää myös muiden hyväksi! Saamallani energialla pystyn nostamaan siis myös muiden energiaa uudella tavalla. Todella voimauttavaa ja upeaa!

Omassa elämässä pystyt kohottamaan feminiinienergiaa ravitsemalla herkkyyttä, lempeyttä ja kauneutta. Pehmeyden lisääminen onnistuu esimerkiksi pehmeiden materiaalien suosiminen vaatteissa. Herkkyyttä lisää mm. kukat. Lantion seutua pyörittävä tanssiliike myös nostattaa omaa feminiinienergiaasi! Yhdessä olemme enemmän. Yksi tulppaani on toki kaunis, mutta kimppuna saamme siitä monin kerroin enemmän iloa!
Omassa elämässä pystyt kohottamaan feminiinienergiaa ravitsemalla herkkyyttä, lempeyttä ja kauneutta. Pehmeyden lisääminen onnistuu esimerkiksi pehmeiden materiaalien suosiminen vaatteissa. Herkkyyttä lisää mm. kukat. Lantion seutua pyörittävä tanssiliike myös nostattaa omaa feminiinienergiaasi! Yhdessä olemme enemmän. Yksi tulppaani on toki kaunis, mutta kimppuna saamme siitä monin kerroin enemmän iloa!

Kollektiivinen itsetunnon kohotus

Voin sanoa olevani feministi. Minulle se tarkoittaa sitä, että haluan toimia ja toivon myös muiden toimivan toisin kuin ennen. Mitä tarkoitan tällä? Tarkoitan sitä maskuliinienergian ylivaltaa, jossa miehet ovat nostaneet vuosisatojen saatossa itsensä jalustalle naisten yläpuolelle.

On tullut aika maskuuliini- ja feminiinienergian tasapainon maailmassa. Näin uskon! Sen sijaan, että feminiinienergia nostaisi itsensä korkeammalle jalustalle, se kohottaa itsensä samalle tasolle maskuliinienergian kanssa. 

Tämän ovat todistaneet ja todistavat niin sufragetit, naisasialiikkeet, feministiliike, rintsikoiden polttaminen, #metoo ja #nostanainenpäivässä kampanjat, naisryhmittymät, naisten ryntäys maskuliinisille alueille kuten sijoitusmaailmaan ja monet muut tapatumaketjut, joita viime vuosina on todistettu. Meille osa näyttäytyy historiana, mutta kokonaiskuvassa ajanjakso on lyhyt. Kaikki nämä toimet kuitenkin kohottavat feminiinienergiaa maailmassa!

Naiset ovat aina tukeutuneet toisiinsa. Nyt me teemme sen vain näkyvämmin. Kohottamalla naisten asemaa ja tekemällä töitä tasa-arvon puolesta, naisten kollektiivinen itsetunto kohenee ja tasapaino on mahdollista. 


Laita hyvä kiertämään! Autetaan ja nostetaan toisiamme! 
Olette upeita kaikki (sukupuolesta riippumatta)!

Mahtavaa naistenpäivää!

<3 Aija