"Tuli sellainen olo, että minusta pidetään huolta" - energiahoito apunasi.

31.10.2018

Olen saanut syksyn ajan ihania palautteita ja kertomuksia siitä, millaisia vaikutuksia Vibat energiahoito on saanut liikkeelle. Olen näistä palautteista suunnattoman kiitollinen. Ne vahvistavat tunnetta, että teen tärkeää työtä. Ne myös vievät minua hoitajana ja auttajana eteenpäin.

Tässä blogikirjoituksessa avaankin hieman asiakaspalautteesta nousseita asioita esille. Kirjoitin keväällä blogitekstin Mitä odottaa energiahoitoon tullessa. Tämä on jatko-osa tuolle kirjoitukselle.

Tuli sellainen olo, että minusta pidetään huolta.

Vibat energiahoito on tunnin mittainen hetki itsesi kanssa. Koko tunti on siis vain ja ainoastaan sinua varten. Pystyt turvallisessa ympäristössä rauhoittumaan ja keskittymään ihan vain siihen omaan napaasi ja fiiliksiisi. 

Olen olemassa tuon tunnin täysin sinua varten. On ihana kuulla, että tämä tunne välittyy. Jokainen on erityinen ja jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja tunnistetuksi juuri sellaisena kuin on.

Hoitokissat Leimu (kuvassa) ja Kipinä osallistuvat usein hoitoon mukaan. Allergiasta kärsiville, teen hoitoja heidän omissa ympäristöissään.
Hoitokissat Leimu (kuvassa) ja Kipinä osallistuvat usein hoitoon mukaan. Allergiasta kärsiville, teen hoitoja heidän omissa ympäristöissään.

Jälkeenpäin tunteet ovat olleet pinnassa. Samalla on kuitenkin pitkästä aika sellainen olo, että kaikki järjestyy.

Hoito saattaa avata tunnelukkoja, joita emme välttämättä olleet edes huomanneet kehossamme. Niitä ei kannata säikähtää. Tunteiden vapautuminen on vain hyvä merkki siitä, että energia pääsee virtaamaan nyt paremmin kehossasi ja uusille jutuille on aika.

Kun tulemme huomatuiksi, kuulemme ja tunnistamme itsessämme ne asiat, jotka meidän tässä hetkessä tuleekin tunnistaa, koemme rauhaa. Luottamus tulevasta lisääntyy, kun oma energiamme on tasapainossa. Näin pystymme lisäämään sitä valon pilkettä myös itse sinne tuleviin juttuihin.

Hoito oli ihanan voimaannuttava ja samalla rauhoittava kokemus. Tunnistin sen oman voiman pitkästä aikaa, josta puhuit.

Monet kamppailevat suurien asioiden ja kysymysten kanssa saapuessaan hoitoon. Hoito ei tietenkään ole taikatemppu, joka muuttaa kaiken hetkessä paremmaksi, mutta se suo hetken tilan tuolle kaikelle. Kun annamme tilaa ajatustemme ja tunteidemme ympärille, alamme nähdä niiden monia puolia.

Lähes jokaisessa hoidossa puhun oman voiman tärkeydestä. Se johtuu siitä, että kulttuurisesti kannamme (monet meistä) myös dna:ssamme taipumusta vähätellä itseämme. Pienennämme itseämme ja omaa loistoamme suotta. 

Hoidossa lisään aina tuota valoa, jotta sen kantaja huomaisi sen voiman. Annan usein myös vinkkejä tämän valon lisäämiseksi. Se on tärkeää! Valomme avulla pystymme ihmeisiin!

Huriseva kissa rinnan päällä oli myös ihana apuri!

Kissani ovat mukana hoidoissa vaihtelevasti. Usein he saapuvat hetkeksi moikkaamaan ja tuomaan omaa maagista energiaansa asiakkaan iloksi. Toisinaan ne myös viettävät koko hoidon hoitopedillä toimien pieninä apureina. 

Valitettavasti heidän mukanaolonsa on heidän omista fiiliksistä kiinni, joten en pysty aina lupaamaan heidän välitöntä läsnäoloaan. Useimmiten he kuitenkin ovat mukana!

Hoidossa välitän käsieni kautta puhdasta energiaa kehomme ja mielemme tueksi. Vahvistan energioitasi ja nostan samalla intuitiivisen luennan avulla niitä asioita, joita sinun on hyvä kuulla.
Hoidossa välitän käsieni kautta puhdasta energiaa kehomme ja mielemme tueksi. Vahvistan energioitasi ja nostan samalla intuitiivisen luennan avulla niitä asioita, joita sinun on hyvä kuulla.

Olipa ihana ja inspiroiva tuokio itselle.

Kun joku muu sanoo ääneen ne asiat, jotka itse jo useimmiten tiedämme, muuttuvat ne sanomaltaan voimakkaammiksi. Ulkopuoliselta on usein helpompi ottaa vastaan neuvoja ja apua. Jostain syystä itseämme on välillä vaikea uskoa.

Hoito onkin siitä vinkeä, että kaikki ne asiat, jotka minä puhun ääneen, ovat sinusta lähtöisin. Toisin sanoen toimin eräänlaisena tulkkina itsesi kanssa. Luen sinusta sen, mitä sinun tuleekin kuulla. Välillä ne ovat niitä asioita, jotka jo tiedät, mutta jotka olet ehkä sivuuttanut. Toisinaan ne ovat taas asioita, joita et vain ole osannut lukea kehostasi.

Monet ovatkin saaneet paljon vahvistusta siitä, mitä heidän tulisi tehdä vahvistaakseen oma energiaansa. Monille myös vahvistus siitä, että he ovat tärkeitä ja heitä välitetään

Kiitos ihana kun teet tämmöistä työtä, olet niin oikealla polulla.

Kiitos tästä ihanasta palautteesta. Olen suuresti kiitollinen siitä, että saan tehdä tätä työtä. Olen siitä kiitollinen teille, joiden avulla pystyn valaisemaan maailmaa yksi hoito kerrallaan. Koen myös itse olevani oikealla polulla. Se, mihin kaikkeen tämä polku viekään, on vielä haave. Kasvattamalla omaa voimaani ja valoani uskon kuitenkin saavuttavani kaikki ne ihmeet, joita haluan kokea!


Kiitos palautteistanne. Niitä on ihana lukea!

<3 Aija