Henkisyys

19.04.2021

Sain taannoin kysymyksen, mitä henkisyys mulle tarkoittaa.
Pienen pohdinnan jälkeen, kuvailisin sitä tällä elämäni hetkellä näin:

Henkisyys tarkoittaa mulle laajentunutta todellisuutta siitä konkreettisesta ja käsin kosketeltavasta maailmasta, jossa elämme.

Henkisyys on minulle elämästä nauttimista kaikilla aisteilla (myös sillä kuudennella) ja kiitollisuutta kaikkea olevaa kohtaan.

Henkisyys on luottamista omaan ja korkeimman (en osaa päättää kutsuisinko sitä Universumiksi, Jumalaksi vai Korkeimmaksi kirkkaimmaksi, koska ei mulle väliä nimellä) valoon. Se valo on luottamusta, se suojelee, tuo voimaa ja näyttää tietä. Se auttaa navigoimaan ja löytämään perille sankimmassakin sumussa.

Henkisyys on ykseyden tunnistamista ja kokemista. Ykseyttä on yhteys kaikkeen olevaan, myös näkymättömään maailmaan.

Henkisyys on on myös sen hyväksymistä ja ymmärtämistä, että emme tiedä kaikkea. Emme näe kaikkea. Eikä meidän tarvitsekaan.
Todellisuus on laaja. Siinä on kerroksia ja taajuuksia, joille pystymme avautumaan ja kokemustemme kautta ne todistamaan. Olen jatkuvasti yhteydessä Taivasjengiin. Edesmenneet rakkaat, enkelit, oppaat ja koko Tuonilmaisten
auttajajengi ovat vain ajatuksen päässä jeesailemassa.

Henkisyys on kuitenkin ennen kaikkea minulle yhteyttä itseeni. Olen henki, sielu, kulkenut läpi monet elämät. Ennen kaikkea olen kuitenkin tässä elämässä elävä ihminen, kokemassa ja oppimassa uutta. Siksi tämä hetki,
tämä elämä on niin tärkeä. Se on tässä ja nyt.

Uskon myös, että jokainen meistä ansaitsee hyvinvoivan ja onnellisen elämän. Se on tärkeä osa henkisyyttä, ihmisyyttä. Jokaisella meillä on vastuu omasta elämästämme ja hyvinvoinnistamme ja jokaisella meillä on mahdollisuus päättää mitä elämässämme teemme. Ajatuksemme ovat osa pakettia. Niiden avulla luomme ympäröivän todellisuutemme. Siksi on tärkeää miettiä, mitä oikein antaa ajatusten luvan pohtia päivät pitkät. Se, mihin keskityn, lisääntyy.

Henkisyyttä ei tarvitse harjoittaa, se on meissä kaikissa. Miten sen antaa näyttäytyä itselleen tai kuinka sen ilmentää elämässään, on jokaisen oma valinta. Teen reikiä, joogaan, hengittelen, meditoin ja otan yhteyttä Taivasjengiin löytääkseni tähän hetkeen ja ihmiselämään hyvinvointia ja luottamusta. Kunnioitan näillä teoilla sieluani ja kehoani, tätä hetkeä.

Koen olevani onnekas ja kiitollinen siitä, että olen seurannut oman sieluni ääntä. Henkisyys ilmenee elämässäni ajatusmaailmana, jonka mukaan minulla on valta ja vastuu omasta onnestani. Pyrin tekemään hyvää tekeviä tekoja itselleni ja muille ja niiden kautta tuoda lisää valoa maailmaan. ❤


Mitä henkisyys tarkoittaa sinulle?

Miten se ilmenee elämässäsi?


❤Aija