Intuitioharjoitus

23.02.2022

Intuitio tuo tiedon sielultamme. Kun antaudumme läsnäolevaksi tähän hetkeen, pysähdymme hengittämään, laskeudumme hiljaisuuden syliin ja annamme mielellemme luvan hiljentyä, alkaa intuitiomme nostaa viestejä syvältä itsestämme tietoisuuteemme.

Huomaatko intuitiosi viestit?

Läsnä olevassa tilassa on helpompi kiinnittää niihin huomio. Siksi suosittelen sinua nyt hetkeksi hiljentymään, sulkemaan silmäsi ja laskeutumaan hetkeen. Se tapahtuu hengitys hengitykseltä, antautumalla ja päästämällä irti tarpeesta kontrolloida. Jos olet käynyt Reikikurssin, käytä tähän Reikiä avuksesi. Päästä hiljalleen siis irti ja laskeudu hetkeen.

Anna mielesi rauhoittua. Anna itsellesi lupa vain tarkkailla mitä tapahtuu niin mielessä, kehossa ja tunteissa. Älä takerru niihin. Vain tarkkaile. Tässä tarkkailevassa tilassa sinun on helpompi tunnistaa intuitiosi tuomat viestit eli nostaa esiin sielusi viisaus. Se on aina puolellasi.

Intuition viestit ovat usein välähdyksen omaisia tuntemuksia, tietämistä tai näkemistä. Saatat tuntea kehossasi, kun jokin asia tuntuu hyvältä tai väärältä. Saatat vain tietää jonkin asian olevan sinulle oikein tai väärin. Saatat nähdä välähdyksen omaisia mielikuvia (nämä tulevat ja menevät eikä niihin pääse tarttumaan) jotka ovat viestejä sinulle itseltäsi.

Intuition mukana tulee rauha, laajentunut hyvä olo. Se on erilainen tunne kuin hyvä olo yleensä. Se on  tässä hetkessä täydellisesti läsnä oleva, tunne.

Kokeile!

Voit esittää itsellesi väittämän (intutio ei vastaa kysymyksiin miksi, vain kyllä, ei). Voit harjoitella jollain helpolla, kuten omalla nimelläsi. Tuo itsesi läsnäolevaksi hetkeen. Sano ääneen tai mielessäsi "Minun nimeni on Raimo". Jos nimesi ei ole Raimo, saatat tuntea tuon väärän väittämän supistavana tunteena kehossasi (itselläni tunne tulee rintakehän ja pallean kohdalle). Toista sitten lause sanomalla nyt oma nimesi. Saatat tuntea tämän laajentavana, hyvänä olona kehossasi. Saatat myös kuulla hiljaisesti pääsi sisällä sanat ei tai kyllä.

Toisinaan intuitiosi ei anna suoraa vastausta. Tulee tyhjä olo. Silloin on syytä tarkkailla tilanteen etenemistä ja odotella vastausten nousemista esiin. Kaikelle on aika ja paikka.


Intuition viestejä voi näin oppia harjoituksen kautta tunnistamaan. Älä hätäänny, jos et saa tunnetta tai tietoa ensiyrittämällä. Harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin! Kokeile jotain toista väittämää. Toista helppojen väittämien kautta harjoitusta. Opi harjoitus harjoitukselta luottamaan kehosi tunteeseen. Kun luotat, voit alkaa esittää intuitiollesi haastavampiakin kysymyksiä.

Kokeilitko tätä harjoitusta ensimmäistä kertaa? Miltä tuntui? Kuulen mielelläni, miten meni! Laita viestiä!

Haluatko oppia lisää?

Olen kokoamassa pienryhmää loppukeväälle Helsingissä, jonka kanssa avaudumme energioille tapaaminen kerrallaan, rauhassa edeten. Pienryhmässä pääset harjoittelemaan intuitiivisia taitojasi, tunnistamaan energioita, harjoittelemaan energiatyöskentelyä ja herkistymään omalle ihanalle herkkyydellesi. Kiinnostuitko? Laita viestiä!

<3 Aija