Kiitollinen itselleni!

06.03.2018
Maaliskuun kiitollisuushaaste jatkuu. Olen joka päivä kirjannut instagramiin ylös kuvan kera kiitollisuuttani eri aheita ja asioita kohtaan. Joka päivä olen vahvistanut kiitollisuuden tunnetta nauttimalla tuosta tunteesta. Tänään olen kiitollinen itselleni!


Kolme vuotta sitten tein itselleni reikihoidon. Tuo hoito laittoi liikkeelle valtavan ajatusryöpyn. Olin innoissani. Olin vihdoin saanut vision tulevaisuudestani. Tuota päivää ennen en ollut koskaan tiennyt, mitä tulevaisuudeltani halusin. Halusin ryhtyä energiahoitajaksi ja perustaa oman yrityksen. Piirsin tuona päivänä paperille mind mapin, jossa visioin mitä kaikkea yritykseni voisi tehdä. Olin niin innoissani, että pelästyin. Jätin idean muhimaan alitajuntaani.

Aika ajoin mind map nousikin mieleeni, mutta järkeni käski minun unohtamaan sen. Järkipuoleni sanoi, etten olisi tarpeeksi hörhä alalle, en ikinä tulisi taloudellisesti toimeen eikä lähipiirini koskaan tulisi ymmärtämään sitä mitä teen. Vaimensin ajatuksen pariksi vuodeksi.
Oma pelkoni ja mielikuvani oli siis luonut tämän "järkeilyn". Palo sisälläni kuitenkin on ollut koko ajan niin voimakas, että vision oli toteuduttava. Olen siksi itselleni suuresti kiitollinen. Kuuntelin sydäntäni, en pelkoani.


Jatkoin työni ohessa energiahoitojen tekemistä tutuille. Löysin hiljalleen oman tapani tehdä hoitoa niin, että se tuntui valmiilta myytäväksi. Hiljensin silti jälleen tuon ajatuksen hölmönä. 

Vuosi sitten eräässä ryhmämeditaatiossa ajatus nousi jälleen mieleeni. Tällä kertaa kirkkaampana kuin koskaan aiemmin. Ymmärsin, ettei nuo järkeilyni olleet este millekään. Tuona päivänä tein uuden mind mapin, jossa nuo kohdat kirjasin ylös uudesta näkökulmasta.

    • En ehkä ole tarpeeksi hörhö, mutta kuka määrittelee millainen henkilö tulee toimeen energiahoitajana ja millainen ei. Ja aina löytyy joku, jonka mielestä olen hörhö!
    • En ehkä heti tulisi toimeen täysipäiväisesti yrittäjänä, mutta voisin tehdä osan viikosta tuottajan hommia ja osan viikosta hoitoja.
    • Sukulaiseni ja lähipiirini eivät ole ennenkään välttämättä aina ymmärtäneet tekemisiäni, joten tämäkään ei suoranaisesti heitä ole yllättänyt. Olen yllättynyt siitä, kuinka olen saanut ihanaa kannustusta myös niiltä ystäviltäni, jotka eivät välttämättä edes usko niihin asioihin, joista puhun.
Oma pelkoni ja mielikuvani oli siis luonut tämän "järkeilyn". Palo sisälläni kuitenkin on ollut koko ajan niin voimakas, että vision oli toteuduttava. Olen siksi itselleni suuresti kiitollinen. Kuuntelin sydäntäni, en pelkoani.


Toissaviikolla kohotettiin skumppalasit puolisoni kanssa sille, että Vibat by Aija on nyt virallisesti yritys. Jätin myös kokopäivätyöni ja siirryin tuottajaksi osaviikkoisesti yristykseen, jonka kautta pääsen oppimaan myös paljon uutta. Hoidoille jää siis enemmän aikaa, olen siitä super iloinen! 

Toivon todella, että pystyn energiahoitojen kautta avaamaan myös sinun kanavasi ymmärtämään todelliset haaveesi ja potentiaalisi.

Mistä sinä olet tänään kiitollinen itsellesi?

♡ Aija