Kolme ystävänpäivälahjaa sinulle!

14.02.2018

Ihanaa ystävänpäivää sinulle! Tänään liikutaan rakkaudellisissa energioissa ja niissä fiiliksissä myös päätin kirjoittaa uuden blogitekstin. 

Viikonlopun vietin Järvenpäässä pop-uphoitolassani tehden Vibat energiahoitoja upeille naisille. Sain kunnian eheyttää, helliä ja vahvistaa näiden ihanien naisten energioita. Kiitos teille, jotka teitte viikonlopusta niin mahtavan!

Viikonlopun jokaisessa hoidossa nousi tietyt teemat esille aina hieman eri muodossa. Viesti välittyy vastaanottajalleen aina niin, että se palvelee parhaiten häntä. Haluan jakaa nämä teemat kuitenkin myös sinun kanssasi, sillä ne tuntuvat juuri tässä hetkessä niin voimakkailta. Olkoon näistä teemoista kirjoittaminen ystävänpäivälahjani sinulle!

      • Mitä tarkoitan teemojen esiin nousemisella?
        Tekemissäni hoidoissa yhdistän reikihodon sekä auraluvun samaan rentoutushetkeen. Välitän käsieni kautta puhdasta energiaa hoidettavan kehoon ja auraan. Aura on kehoamme ympäröivä energiakenttä. Hoidon aikana luen tuosta aurasta esille nousevia asioita. Nämä asiat ovat siis ns. "ilmassa" (aurassa) olevia aiheita hoidettavan elämästä, kehon terveydentilasta tai vaikkapa hänen mielessään pyörivistä kysymyksistä. Näissä kaikkien naisten "ilmassa leijuvissa asioissa" oli viikonlopun aikana paljon yhteisiä piirteitä. Tulen palaamaan siihen, mitä energiahoidon aikana tapahtuu, blogissani myöhemmin.

OMA VOIMA 

Omasta voimasta puhuessani, puhun todellisesta minästä itsestämme. Todellinen minä on tasapainon tila, joka toimii tunteiden ja ajatustemme tarkkailijana, mutta ei ole yhtä niiden kanssa.

Jos oma voimamme on epätasapainossa, annamme helposti muiden määritellä itseämme ja annamme mielellämme vastuun omasta elämästämme muille. Kun oma voimamme on tasapainossa, olemme eheitä ja pytymme tukeutumaan itseemme ja omaan voimaamme.

Epätasapainossa ollessamme elämän tuulet saattavat kaataa meidät hetkellisesti. Tällöin tarvitsemme usein aikaa ja muiden apua noustaksemme ylös. Oman voimamme ollessa voimissaan, saatamma puuskissa hieman horjua, mutta löydämme pian taas tasapainon. Tästä syystä oman voiman löytäminen ja sen ylläpitäminen on tärkeää.

Oman voiman keskus sijaitsee palleamme kohdalla. Voit tehdä harjoitteen, jossa kuvittelet tuohon kohtaan kehoasi valopallon. Anna tuon valon laajeta jokaisella hengitykselläsi niin, että se hiljalleen täyttää koko kehon ja ympäristösi. Harjoituksen ei tarvitse olla pitkä, muutama minuutti riittää. Toista harjoitus päivittäin ja lisää valoa itsessäsi. Huomaa muutos.

UUDET ALUT

Monia meitä ravistelee fiilis siitä, että asioiden on muututtava omassa elämässämme. Itse sanoin itseni irti vakityöstä ja hyppäsin yrittäjäksi ja tämän lisäksi osa-aikaiseksi tuottajaksi pieneen yritykseen, joka toimii minulle toistaiseksi vieraalla maaperällä. Jännittää. Samalla olen innoissani. Luotan omiin viboihini, omaan voimaani ja siihen, että elämä kantaa. Tätä luottamusta toivon pystyväni jakamaan myös sinulle.

Sama muutos on monilla ympärilläni ja se on noussut myös esiin tekemissäni hoidoissa koko alkuvuoden aikana. Monilla on ollut syksyllä odottava tunne. Nyt kevään tullen tuon odottavan fiiliksen takana oleva voima näyttäytyy hiljalleen uutena alkuna. Saatat huomata sen muutoksena ajattelumalleissasi, hingussa toteuttaa itseäsi jollain uudella tavalla tai siinä kuinka eteesi tupsahtaa uusia mahdollisuuksia.

Kun uusi tie on edessäsi, voit valita miten sille astut. Mitä vahvempi oma voimasi on, sitä valoisammalta horisontti näyttää, ja sitä nopeammin myös horisontissa siintävät yksityiskohdat erottuvat. Vahvista siis omaa voimaasi ja nauti uudesta alusta, oli se minkä kokoinen tahansa!

NAISENERGIA!

Vahva naisenergia vallitsikin hoitohuonetta koko viikonlopun ajan. Kun yhä useampi meistä löytää omaan voimaansa vahvistusta, tämä ihana feminiinienergia tasapainoittaa koko maailmaa ja valloillaan olevaa maskuliinienergiaa.

Olin eilen tuottajatyöni tiimoilta kuuntelemassa markkinoinnin trendeihin liittyvää luentoa. Tasa-arvoasiat nähdään myös trendinä täällä. Esimerkkinä näytettiin mainos siitä, kuinka eräs maailman markkinoita johtava pesuainemerkki lanseerasi kampanjan tasa-arvoisemman pyykinpesun puolesta Intiassa. Kampanja myi toki tuotetta, mutta se korosti vahvasti naisten ja miesten tasa-arvoa maassa, jossa naiste hoitavat kodin ulkopuolisen työn lisäksi myös suurimman osan kotitöistä. Kampanja on mielestäni mainio. Se kuvastaa hyvin valloillaan olevaa koko maailmanlaajuista naisenergian voimaantumista.

Toinen erinomainen esimerkki voimaantumisesta on tietenkin #metoo kampanja, joka nostaa kohdatut vääryydet esille. Tämä ravistelu auttaa meitä yhdessä päästämään koetusta irti ja näyttämään oman voimamme koko maailmalle.

Jos vain silmäilit, lue silti tämä:

Kun vahvistat omaa voimaasi, luot tasapainoa itsesi lisäksi myös ympärillesi. Muutos lähtee sinusta. Olet ihana, muista se!

♡ Aija