Mitä kiitollisuushaasteesta jäi käteen?

29.03.2018

Kuluneen kiitollisuuskuukauden aikana olen kokenut valtavan määrän asioita. Olen harjoitellut uutta arkeani. Olen näet jakanut viikkoni uudella tavalla sekä tuottajatyölle että energiahoitotyölle. Kuun aikana myös olen joutunut rikoksen uhriksi sekä hyvästellyt isoisäni.

Olen tästä kuukaudesta todella kiitollinen ja onnellinen. Olen oivaltanut itsestäni asioita, joissa olen henkisen kehitykseni myötä kehittynyt. Ynnäsin näitä ajatuksia tähän tekstiin.

Kiitollisuus itseäni kohtaan
Olen uskaltanut lähteä kuuntelemaan oman sydämeni ja intuitioni johdattamaa polkua pitkin. En tiedä, millaisia mäkiä tulee vastaan, mutta se matkasta tekeekin jännittävän. Olen itsestäni ylpeä.

Vastoinkäymisistä voittoon
Elämässä tulee asioita vastaan, joita ei osaa odottaa ja joita ei haluaisi kohdata. Olen oppinut hyväksymään ne.

Vielä kymmenen vuotta sitten olisin vaipunut epätoivoon ja jäänyt surun vangiksi isoisäni kuolemasta. Tiedän, ettei hänellä ole hätää. Surulla on lisäksi ihmisiä yhdistävä voima. Saattohoidimme häntä yhdessä viimeiselle matkaalleen pois tästä maailmasta kohti tuonilmaista. Kokemus oli kaunis ja olen siitä kiitollinen.

Vastoinkäymisiä on sattunut tälle kuulle vastaan. En tiedä, miksi ne ovat kohdalleni sattuneet. Niillä on kuitenkin jokin opetus tai seuraamus mukanaan. Jos en ymmärrä sitä heti, ymmärrän sen myöhemmässä elämäni vaiheessa.

Kuva aamulta, jolloin hyvästelin isoisäni. Näin kauniissa maisemassa saimme siskoni kanssa herätä. Olimme edellisenä päivänä lähteneet töistä suoraa Keski-Suomeen. Laukussa mukana vain lompakko ja huoltsikalta hankittu hammasharja.
Kuva aamulta, jolloin hyvästelin isoisäni. Näin kauniissa maisemassa saimme siskoni kanssa herätä. Olimme edellisenä päivänä lähteneet töistä suoraa Keski-Suomeen. Laukussa mukana vain lompakko ja huoltsikalta hankittu hammasharja.

Kiitollinen kollegoista
Olen saanut elämäni aikana ilon ja kunnian työskennellä mahtavien ihmisten kanssa. Olen tuottajana päässyt todistamaan ja tekemään mahtavia asioita kulttuuri- ja tapahtumatyön parissa. Näitä ihmisiä menneistä työkuvioista olen saanut tässä kuussa ilon tavata. Olen valtavan kiitollinen näistä kohtaamisista ja heidän kanssaan koetuista muistoista. Lisäksi olen saanut upeat uudet kollegat tässä kuussa uuden tuottajatyöni mukana.

Kiitollinen sinulle
Valtavan kiitollinen olen sinulle, joka luet näitä blogitekstejäni. Sinulle, joka käyt energiahoidoissani. Sinulle, joka seuraa minua instagramissa. Sinä mahdollistat tämän työni. Kiitos!

Ynnäys maaliskuusta
Kiitollisuuskuukauden paras anti on kuitenkin ollut se, että olen oppinut huomaamaan kuinka paljosta olen kiitollinen. Tiesin ennen haasteen asettamista itselleni ja sinulle, että olen paljosta kiitollinen. Kiitän usein ja jaan päivän parhaat hetket illalla puolisoni kanssa juuri ennen nukkumaan menoa.

En kuitenkaan tiennyt, että olen systemaattisesti toteuttanut kiitollisuuspäiväkirjaani jo tuossa muodossa vuosien ajan. Suosittelen kokeilemaan.

Kysy illalla itseltäsi tai puolisoltasi:
Mikä oli tänään parasta?
tai 
Mistä olet tänään kiitollinen?

Tänään olen kiitollinen kiitollisuushaasteesta! Se jatkuu onneksi vielä pari päivää.

Mistä sinä olet tässä kuussa ollut kiitollinen?

♡ Aija