Omassa voimassa ja valossa

14.10.2021

Kuinka vahvistat omaa valon ja voiman keskustasi?

Valon määrän vähentyessä luonnossa ja ympärillämme, on hyvä aika vahvistaa omaa valoamme. Oman valon ja voiman keskuksesi sijaitsee pallean kohdalla.


 Itseluottamus, -kunnioitus ja omat rajat ovat voimissaan, kun pidät huolta omasta voimastasi ja valostasi. Anna itsesi säteillä! 


Omassa voimassa

1) Onnistumiset
Kuinka usein päivän päätteeksi mietit, mitä kaikkea jäikään tekemättä, mitä et saanut aikaan ja miten olisitkaan voinut olla vielä tehokkaampi tai aikaansaavampi?

Mitä jos tämän ajatuskelan sijaan vaihtaisitkin ajatuksen toisin päin ja kysyisit joka päivä itseltäsi:

Mitä kaikkea sain tänään aikaan? Missä kaikessa tänään onnistuin? Missä hetkessä koin onnistuvani erityisen hyvin? Missä asioissa loistin?

Kiitä itseäsi joka päivä siitä, mitä sait aikaan. Näin löydät ne onnistumisen hetket ja vahvistat luottamustasi itseesi. Jokainen meistä kaipaa kiitosta ja positiivista huomiota osakseen. Mitä jos aloittaisit itsestäsi? Keskity näkemään hyvä ja kiitä itseäsi kaikesta siitä, mitä teet ja olet. Tunne hyvä olo!


2) Meditaatio
Vahvista omaa voimaasi keskittämällä ajatuksesi ja hengityksesi sitä kohti. Tässä sinulle ohjattu meditaatio oman valon voimistamiseksi.

3) Tsemppilauseet
Kirjoita itsellesi voimalauseita ja muistutuksia kalenterin väliin, peiliin, jääkaapin oveen muistuttamaan omasta upeudestasi. Aseta puhelimeen hälyttämään muistutuksia erilaisin tsemppilausein tai kehuin. Aforismit ja mietelauseet ovat mahtavia. Löydä lempparisi mun instagramista @vibat.by.aija

4) Lempparijutut
Oma voima vahvistuu ilosta. Tee siis niitä juttuja, joista nautit. Keskitä tekeminen hyvää tuottaviin asioihin ja puuhiin. Katso leffaa, joka saa sinut nauramaan, näe ystävää ja nauti hänen seurastaan. Tee juuri sun lempparijuttuja ja nauti. Se on paras keino vahvistaa omaa voimaasi!


5) Reiki ja energiahoidot
Oma lempparini! Teen joka päivä reikiä ja vahvistan luottamusta itseeni, omiin kykyihini ja omaan valooni. Energiahoidot, reiki itsehoitona tai vastaanotettuna ovat erinomainen tapa kirkastaa omaa valoaan ja tunnistaa se myös itse!


6) Wonder Woman -asento
Huomioi kehonkielesi. Itsevarmuutta ja oman voiman tuntua voi buustata nopealla keinolla kohentamalla ryhtiä. Ihmenaisen eli Wonder Womanin ikoninen asento tuo varmuuden tunteen sinulle jo kahdessa minuutissa. Tämä on tutkittu juttu.
Seiso leveässä asennossa jalat erillään toisistaan, selkä suorana ja aseta kädet lanteillesi. Seiso asennossa kaksi minuuttia ja tunne voiman ja itsevarmuuden voimistuvan sinussa. Nopea keino buustata itsetuntoa ennen haasteisiin ryhtymistä. Kokeile!


Nautinnollisia oman liekin sytytysjuhlia syksyysi!
<3 Aija