Perusasiat kunniaan kaamoksen aikaan

29.11.2022

Tämän kirjoituksen myötä annan sinulle luvan levätä. Annan myös kolme perusharjoitusta muistutuksena siitä, että voit joka päivä tehdä asioita oman hyvinvointisi eteen.


Kolme harjoitusta kaamokseen kirkastamaan omaa valoasi

On taas se aika vuodesta, kun pimeys peittelee meidät horroksen omaiseen tilaan. Tuossa horroksessa onkin se taika, että se antaa meille mahdollisuuden levätä. Se oikeastaan hellästi pakottaa meidät tekemään niin.

Tämä aika on myös erinomaista irti päästämisen aikaa. Kun olo pakottaa päästämään irti tarpeesta suorittaa täysillä elämää, pystymme päästämään samalla irti monista muista asioista, jotka eivät tällä hetkellä tue elämäämme, kasvuamme, hyvää oloamme tai mahdollista luonnollista lepoaikaamme tässä vuodenajassa.

Tämä aika on myös sitä, kun perusasiat korostuvat. Pysy lämpimänä ja kuivana vihmovassa vastatuulivesisateessa, nuku paljon ja syö runsaasti monipuolista ruokaa. Muista vesi ja vitamiinit.

Yksi tärkeimmistä perusasioista elämässä on mielestäni myös ilo. Ilo synnyttää aina lisää iloa. Ja sitä jos jotain me tässä pimeyden keskellä tarvitsemme valaisemaan pimeitä päiviä.

<3

Tässä kolme hyvin perusharjoitusta muistutukseksi siitä, että ihan pienetkin perujutut päivässä ovat niitä osatekijöitä, joiden avulla pystymme päästämään helpommin irti, pysähtymään itsemme äärelle, kiittämään ja iloitsemaan ja näin voimaan hyvin.

Perusasiat kunniaan!


Aamusivut - päästä irti

Olet ehkä kuullut aamusivuista. Yksinkertaisimmillaan niiden toimintaperiaate on se, että kirjoitat herättyäsi kolme sivua tekstiä ilman, että mietit mitään. Annat vain kirjoituksen tulla. Tämä harjoitus puhdistaa, tuo luottamusta ja antaa intuitiollemme ja luovuudellemme sysäyksen toimia heti aamusta alkaen hyväksemme. Helppoa. Kokeiletko?


Meditaatio - pysähdy

Olet varmaan kuullut meditaation hyvää tekevistä vaikutuksista. Niitä en lähde tässä kertaamaan, vaan menen itse asiaani:

Muitustan, että meditaatio on harjoitus. Kaikki harjoitus vaatii aikaa, toistoa ja tutkiskelua. Hankala homma meditaatiossa on se, että me haluamme usein pyrkiä johonkin. Mutta meditaatiossa meidän tulisi päinvastoin antautua tähän hetkeen ja luopua pyrkimyksestä saavuttaa sen avulla jotain. Katsoa vain, mitä tapahtuu.

Voit tehdä meditaation, kuten tämän hetkinen meedio-opettajani Gary Wright opettaa: "Just clear your mind." Jep, yskinkertainen perusjuttu onkin usein se vaikein juttu. Mutta tässä harjoituksessa on kaikki se, mitä tarvitsen eriyttääkseni itseni mielestäni. Siinä on kaikki, mitä tarvitsen työskennelläkseni intuitioni ja selväaistieni kautta. Just clear my mind.

Toinen, ehkä helpompi keino, on antaa mielelle (Tiedän kyllä, että se alkaa huutelemaan, kun sitä pyrkii rauhoittamaan. Sellainen se on.) ohjattuja tehtäviä, jolloin se tulee mukaan "tekemään" asioita. Erilaiset ohjatut meditaatiot ovatkin hyvä keino tutustua meditaation maailmaan ja opetella ensiaskelia harjoitukseen.

Kolmas ja kaikista helpoin keinoa on Reiki, joka tekee siitä(kin) hommasta helpompaa. Reiki auttaa meidän mieltä, kehoa ja tunteita rauhoittumaan, jolloin pääsemme meditatiiviseen tilaan hieman iisimmin. Jos et ole kokeillut, tule kurssille tai energiahoitoon. Ehkä ymmärrät sitten, mistä puhun.


Kiitollisuusharjoitus - kiitä ja iloitse

Perusjuttujen aatelia - kiitollisuusharjoitus! Tämä harjoitus muutti oman elämäni aikoinaan ja antoi mahdollisuuden nähdä elämässä ihmeitä myös niissä jutuissa, joissa muut eivät näe kuin synkkyyttä. Kaikessa on jotain hyvää. Kaikessa piilee aina mahdollisuus.

Se mihin keskitymme - lisääntyy.

Kirjoita joka ilta ainakin viisi asiaa, joista koet kiitollisuutta. Jokaisen asian kohdalla tunne tuo kiitollisuus olossasi ja kasvata tuota tunnetta. Nauti kiitollisuuden tunteen tuomasta hyvästä olosta. Ansaitset kaiken hyvän ja kauniin elämässäsi!


Nautinnollista kaamosaikaa. Muistetaanhan levätä! Nyt on lupa siihen!


<3 Aija Sahi