Totuus maailmankaikkeudesta

21.03.2018

En oikeasti voi kertoa sinulle totuutta maailmankaikkeudesta. Jos niin tekisin, huijaisin. En minä tiedä totuutta. Minulla on oma näkemykseni eli oma totuuteni ja sinulla on omasi. Uskon kuitenkin siihen, että kaikki nämä totuudet ovat yhtä toistensa kanssa. Me vain näemme ne eri tavalla. Jokainen palanen yhdessä muodostaa palapelin lailla eheän kokonaiskuvan.

Oman totuuteni voin sinulle kertoa esimerkin avulla. Tämä esimerkki on oma versioni ajatuksesta, jonka ystäväni vuosia sitten kertoi kuvatessaan näkemystään elämästä. Mielestäni se on niin mainio, että haluan jakaa sen myös kanssasi.

Kuvittele piirtoheitin, jonka valon päälle asetat kalvoja. Jokainen kalvo on toisitaan erillinen todellisuus, joka kuitenkin kylpee samassa maailmankaikkeuden valossa. Kalvoilla olevat kuviot eivät siis jatkuvasti ole suorassa vuorovaikutuksessa keskenään, mutta näkyvät valon avulla kokonaisuutena.

Kuvittele nyt, että elät yhdellä noista kalvoista. Yksi kalvoista on fyysinen näkyvä maailmamme. Se, jossa nyt elämme. Toiset kalvot on niitä toisia todellisuuksia, joita halutessamme pystymme aistimaan, mutta emme välttämättä näe. Näin maailmankaikkeus muodostuu eri kerroksista.

Tästä maailmasta lähteneet ovat siirtyneet muille kalvoille. Meillä meediot pystyvät liikkumaan kalvolta toiselle, olemaan siis toiselle kalvolle yhteydessä. Se, miltä kalvolta viestejä tulee ei ole merkityksellistä ainakaan itselleni. Jos viesti tulee, on se itsessään merkittävä.

Meidän tehtävämme tässä maailmassa on piirtää ja kirjata omalle kalvollemme oppimiamme asioita. Näin pääsemme seuraavalle kalvolle auttamaan niitä, jotka tällä kalvolla elävät. Yhdessä kaikki kalvot täydentävät näin kokonaisuutta.

Ilman valoa ei kalvojen kuviot näy. Lisäämällä valon määrää, pääsemme myös näkemään muita kalvoja. Tämä on oma totuuteni maailmankaikkeudesta.

Mikä on sinun totuutesi?

♡Aija