Tviiuuhommia ja suuria suunnitelmia

08.02.2018

Tervetuloa ensimmäiseen blogikirjoitukseeni! Kirjoitan henkisyydestä, henkistymisestä, hyvinvoinnista, energioista, auroista, henkiolennoista ja kaikesta siitä mikä liittyy tähän todellisuuteen, jota emme silmin näe tai pysty käsin koskien tuntemaan. 

Haluan kirjoittaa sinulle, joka et välttämättä ole vielä tutustunut tähän aiheeseen, mutta olet varovaisen utelias siitä lisää kuulemaan. Ja sinä, jolle aihealue on tuttu, toivon pystyväni tarjoamaan jotain uutta. Ainakin oman näkökulmani.

Aihealue, jolla liikun, on monien ajatuksissa huuhaata. Siksi kutsunkin aihetta leikkisästi "tviiuuhommiksi". Tviiuu on virittäytymistä sen ääreen, jota emme välttämättä järjellä pysty selittämään. Tämän termin olen kopioinut ystävältäni, tiedät kuka olet. Kiitos mahtavasta asian muotoilusta! Kirjoituksissani, kuten elämässänikin, pidän pääni pilvissä ja jalat tiukasti maassa.

Toivon sinun, kuka oletkin, löytävän kaikista maailman teksteistä juuri ne, jotka resonoivat sinussa. Resonoinnilla tarkoitan sitä, että aihe herättää sinussa tunteen, jatkoajatuksen tai mielenkiinnon tutustua aiheeseen lisää. Mikäli nämä tekstini sen tekevät, ovat ne tarpeellisia.

Noniin. Aloittakaamme esittelyllä. Nimeni on Aija. Olen energiahoitaja, auralukija, meedio sekä toiselta työltäni myös tuottaja. Olen päätynyt tähän pisteeseen energiahoitajaksi pitkän tien kautta. Olen aina lapsesta saakka ollut äitini sanoin herkkä. Vasta aikuisena olen ymmärtänyt tuon herkkyyden olevan vahvuus, ei heikkous.


Nuorena (tai siis nuorempana) koin tuon herkkyyteni rajoittavan elämääni, sillä koin usein eläväni täysin eri todellisuudessa muiden lähellä olevien ihmisten kanssa. Yritin kovasti sopia joukkoon, kunnes tajusin, että me kaikki olemme erilaisia. Meillä kaikilla on se oma herkkyytemme jossain asiassa. Minä resonoin hyvin energioiden kanssa. Sinä ehkä resonoit musiikin, kuvataiteen tai vaikka numeroiden kanssa. Sovimme siis kaikki joukkoon ja täydennämme toisiamme. 

Mikä tahansa onkin vahvuutesi tai herkkyytesi, on se tärkeä osa tätä elämäämme kokonaisuutta. Kun olin tämän asia oivaltanut, en enää pyristellyt herkkyyttäni vastaan, vaan annoin sen näyttää koko voimansa. Nykyään nojaan yhä vahvemmin omaan voimaani. Ehkä se myös on jonkinlaista aikuistumista. Oli mitä oli, tässä ollaan ja opitaan siitä koko ajan lisää!

  • Nimi Vibat kuvaa sitä tunnetta, joka kutittaa vatsanpohjassa silloin, kun tiedän asioiden menevän oikeaan suuntaan.

Monta vuotta haaveilin omasta hoitolasta, jonka avulla voisin auttaa myös muita löytämään oman voimansa. Nyt olen ottanut tätä kohti ensimmäisen askeleeni. Olen juuri perustamassa oman yrityksen, jonka nimi Vibat kuvaa sitä tunnetta, joka kutittaa vatsanpohjassa silloin, kun tiedän asioiden menevän oikeaan suuntaan. Minulla on suuret suunnitelmat ja hyvät vibat tästä aloittamastani matkasta. 

Tervetuloa mukaan ja mahtavaa fiilistä päivääsi! 
♡ Aija