Vinkit kuuhullulle tuleville päiville!

20.11.2018

Oletko sinäkin kuuhullu? Perjantain täysikuu alkaa vaikuttaa jo torstain puolella. Täysikuun vaikutus kestää 2-3 päivän ajan kuun täydellisen muodon ympärillä. Alla muutama vinkki täydenkuun ajasta nauttimiseen!

Anna energian virrata!

Kuuhulluudesta puhuttaessa puhutaan yleensä siitä ihmeellisestä energiasta, jonka täysikuu meille tuo mukanaan. Monet (hep!) eivät saa nukuttua ja tuntuu, että saa huimasti asioita aikaan tuon energian myötä.

Anna energian virrata ja saa paljon aikaan! Yöllistä nukkumattomuuttakaan ei kannata harmitella, vaan käyttää tuo energia hyödykseen. Itselläni on jo suunnitelma, kuinka käyttää nuo unettomat tunnit kirjaa lukien ja toista kirjaa kuunnellen.

Täysikuu vaikuttaa useamman päivän ajan tuoden lisää energiaa meille kaikille! Toiset tunnistavat tuon energian herkemmin kuin toiset. Miten täysikuu sinuun vaikuttaa?
Täysikuu vaikuttaa useamman päivän ajan tuoden lisää energiaa meille kaikille! Toiset tunnistavat tuon energian herkemmin kuin toiset. Miten täysikuu sinuun vaikuttaa?

Älä hötkyile!

Impulsiiviset päätökset ja pyrähtelyt kannattaa jättää muille päiville, sillä täysikuu saattaa nostattaa energiamme helposti ylikierroksille. Poliisille ja sairaaloissa tämä ilmiö on kuulemma tuttu, kun alkoholin vaikutuksessa olevat ylikierroksilla pyörivät tyypit kolhivat itseään ja toisiaan.

Kivien ja kristallien puhdistus

Anna voimakiviesi ja kristalliesi voimistaa energiaansa täysikuun valossa. Toisaalta täydenkuun energia on niin voimakas, että uskon kivien ja muidenkin luonnon elementtien ja eläinten tuntevan sen. Nostamalla kivet ikkunalaudalle pystyt kuitenkin samalla nauttimaan niiden voimasta ja kauneudesta.

Kuunkierto: uusikuu, kasvava kuu, täysikuu ja vähenevä kuu.
Kuunkierto: uusikuu, kasvava kuu, täysikuu ja vähenevä kuu.

Luovu rakkaudella

Sanotaan, että täysikuu valaisee sielumme. Ja tietenkin myös ne asiat, joita emme haluaisi muuten nähdä tai näyttää. Ennenmuinoin puhuttiin ihmisten ärtyisyydestä täydenkuun aikaan. Tämä ilmiö varmasti liityy juuri tähän tosiasiaan, että kaikki sisimmässämme paljastuu. Emme pysty peittelemään niitä. Usein niistä onkin aika luopua ja ne voi vapauttaa. Täysikuun energia ikään kuin antaa niille lähtöluvan. Annatko niiden mennä? Suosittelen!


Ota siis tämä loppuviikko iisisti, nauti energiasta ja hyväksy kaikki nekin asiat, jotka kuu sinusta esille nostaa. Pidä juhlat ystävien kanssa nauttien ihanista energioista!

<3 Aija