Voimaa mietelauseista

20.03.2019

Rakastan mietelauseita. Jo teininä keräsin vihkoon suuren joukon ajatelmia, lainauksia kirjoista ja löytämiäni runoja. Näitä aforismeja ja mietteitä kirjoitin onnittelukkortteihin ja muistiin itselleni.

Kerään nykyään parhaita löytämiäni mietelauseita puhelimeeni kuvakaappauksilla. Instagram on tähän paras metsästysalusta! Näitä ja vuosien varrella keräämiäni ajatelmia jaan myös teille, jotta saisitte niistä saman avun, mitä itse olen saanut.

Voimaantuminen

Mietelauseista löytyvät oivallukset ja elämänohjeet auttavat minua ja monia muita näkemään oman elämänsä ulkopuolisen silmin. Niiden avulla pystyy hahmottamaan kokonaiskuvaa ja ymmärtämään eri näkökulmia elämän asioihin.

Vaikeina aikoina mietelauseista saa voimaa ja apua. Silloin, kun menee hyvin, niistä saa lisäpontta edetä kohti vielä parempaa elämää. Mietelauseet kitetyttävät usein uskomattoman taidokkaalla tavalla suuria elämänviisauksia yhteen tai kahteen lauseeseen. Parhaillaan ne ovat todella voimaannuttavia. Niinpä, ei ole tilannetta, johon hyvä aforismi ei sopisi!

Ikiaikainen viisaus

Kannamme dna:ssamme ja koko energiassamme sitä viisautta, jonka ikiaikainen ketju edellämme ja sielussamme on kerännyt matkaansa. Uskonkin, että tämä on yksi syy, miksi mietelauset joskus myös ihan fyysiesti tuntuvat kehossa, kun energia resonoi viisaiden sanojen kanssa. Silloin on aivan sama, mistä viisaus on peräisin. Se voi olla hindulainen ajatelma, raamatun jae, runo tai ohimennen lausuttu ajatus.

Usein energiahoidoissa asiakkaan energioista nousee kauniissa lausemuodoissa näitä hänen mukana kantamiaan viisauksia muistutuksena siitä, että tieto on jo hänellä. Niinä hetkinä ihoni menee kananlihalle ja silmäpieleni usein kostuu. Ne ovat todella vaikuttavia hetkiä sekä hoidettavalle että hoitajalle. Olen kiitollinen siitä, että saan jakaa näitä hetkiä kanssanne.

Mikä on sinun lempimietelauseesi?

Ensimmäinen lauselma, joka todella kolahti 12-vuotiaaseen Aijaan oli Pikku Prinssistä tuttu lainaus. Sain silloin vahvistuksen itselleni siitä, kuinka olin kulkenut matkaani juuri niin kuin pitikini - kuunnellen sydäntäni ja vaistojani. Tämä lause toimii edelleen!

    • "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä." 
                                           -Antoine de Saint-Exupery, Pikku Prinssi 


Tiedän, mietelauseet eivät ole kaikkia varten. Jotkut suorastaan kertovat vihaavansa niitä. Mutta minäpä rakastan. Ja aion jatkossakin jakaa niiden taidokkaasti kiteyttämää viisautta teille!

Ihanaa päivää,
Aija <3