Meediotilasuus - mitä siellä tapahtuu?

04.12.2018

Kirjoitin viime viikolla jutun meedioista. Kerroin, mitä he tekevät, miten tekevät ja miksi meedion työ on tärkeää. Tämä on jatkoa tuolle tekstille.

Moni asiakkaani on kertonut olevansa kiinnostunut meediotilaisuuteen osallistumisesta, mutta heitä jännittää ja ehkä myös hieman pelottaa. Uuden edessä nuo tunteet ovat täysin normaaleja. Niille ei kuitenkaan kannata antaa valtaa. Jos olet siis kiinnostunut, suosittelen kokeilemaan!

    • Meedio on henkilö, joka vastaanottaa ja välittää viestejä henkimaailmasta tässä maailmassa asuvien tueksi ja toivoksi. Hän toimii siis linkkinä meidän ja edesmenneiden rakkaittemme välillä.

Mikä meediotilaisuus on?

Meediotilaisuus on yleisötilaisuus, johon osallistuu joukko tämän maailman ja joukko henkimaailman tulijoita. Heidän välillään kommunikoijana toimii meedio, joka usein seisoo yleisön edessä välittämässä viestejä osallistujien edesmenneiltä rakkailta.

  • Tässä kirjoituksessa puhun vain yleisimmästä eli puhemediuismista, jossa viestit välitetään puheen kautta ja meedio on läsnä omana itsenään. 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa enemmän suosiossa ollut transsimediuismi ei enää nykyään ainakaan Suomessa ole kovin yleistä. Osa meedioista tuo viestejä myös kirjoittaen, maalaten tai piirtäen.

Tilaisuuksia järjestetään paljon ja niissä on aina hyvin erityinen tunnelma. Ne eivät missään nimessä ole millään lailla pelottavia tapahtumia, vaan pitävät sisällään paljon iloa ja myös huumoria. Jengi tuonilmaisissa osaa olla vitsikkäitä, aivan kuten eläessäänkin. 

Rakkaat Tuonilmaisista saattavat tulla näyttämään meille merkkejä elämän jatkumisesta ja läsnäolostaan. Usein omalle kohdalleni sattuu höyheniä saadessani vahvistusta ajatuksiini ja luottamusta siihen, että olen oikealla tiellä. Avaudu ajatukselle, että eteesi sataa höyheniä tällaisina hetkinä, niin rakkaasi henkimaailmasta ovat varmasti läsnä tuomassa näitä viestejään!
Rakkaat Tuonilmaisista saattavat tulla näyttämään meille merkkejä elämän jatkumisesta ja läsnäolostaan. Usein omalle kohdalleni sattuu höyheniä saadessani vahvistusta ajatuksiini ja luottamusta siihen, että olen oikealla tiellä. Avaudu ajatukselle, että eteesi sataa höyheniä tällaisina hetkinä, niin rakkaasi henkimaailmasta ovat varmasti läsnä tuomassa näitä viestejään!


Mitä meediotilaisuudessa sitten tapahtuu?

Meediotilaisuuteen saavutaan aina ajoissa. Näin annamme kunnioituksemme meediolle ja henkimaailmalle, joiden kanssa olemme tämän yhteisen ajan sopineet. He tulevat jonoksi asti usein paikalle. Riippuen siitä, kuka meedio välittäjänä milloinkin toimii, tilaisuus etenee hieman eri tavalla.

Useimmiten meediotilaisuuteen saapuessa kuulet meedion valitseman musiikin soivan. Sen tehtävä on kohottavaa energiatasoa meissä, tilassa ja meediossa. Meedio itse virittäytyy tilaisuuteen avautumalla kohti henkimaailmaa, ns. keventämällä itseään. Hän virittäytyy siis oikeaan taajuuteen saadakseen yhteyden henkimaailman kanssa.

Itse suosin myös osallistujana hetken hiljentymistä musiikin ääreen. Kuuntelen tunnelmaa ja aistin jo valmiiksi sitä rakkaudellista ja parantavaa energiaa, joka henkimaailman myötä on läsnä salissa. 

Meedio kertoo vielä tilaisuuden aluksi mitä on luvassa. Hän usein pyytää vastaanottajia olemaan korvat höröllä ja sydämen avoinna, jotta tunnistat sinulle tulevan henkimaailman tulijan.


Viestien välittäminen ja vastaanottaminen

Tilaisuuksissa suuri rakkaudellinen energia on aina läsnä. Niin käy, kun kohtaamme meedion välityksellä edesmenneen rakkaamme. Viestit tuodaan sen puhtaimman rakkauden välityksellä ja usein myös vastaanottaja tuntee rakkauden tunteen kehossaan saadessaan viestin.

Usein tilaisuuksiin saapuvat edesmenneet rakkaamme tuovat toivoa, tiedon siitä ettei kuolemaa ole ja elämä vain muuttaa muotoaan. Useimmiten saamme neuvoja ihan arkipäivän askareisiin tai elämämme solmukohtiin.

Meitä usein myös muistutetaan siitä, miten edesmenneet rakkaamme ovat vain ajatuksen päässä. Jos siis haluat pyytää apua häneltä, kuvitellen hänet mielessäsi. Olet jo luonut häneen yhteyden. Kun pyydä häneltä apua, saat sitä varmasti!

Olemalla avoinna ja läsnä, tuot energiasi meedion ja henkimaailman tavoitettavaksi. Se, kuka henkimaailmasta saapuu, ei ole meidän toiveittemme vallassa. Ei kannata siis odottaa ketään tiettyä, koska saattaa vahingossa estää muiden tulijoiden saapumisen.

Usein meedio joko kuvailee tulijan ulkonäköä, luonteenpiirteitä tai tapahtumia hänen elämästään. Tällöin on tärkeää, että vastaanottaja ilmaisee meediolle epäilevänsä viestin tulevan juuri hänelle. Jos meedio pyytää äänellistä vahvistusta, on tärkeä ilmaista selkeällä äänellä tuntevansa tulijan. Ääniyhteys voimistaa energiaa ja näin myös meedio saa vahvistuksen siihen, kenelle tulija on viestiä tuomassa. 

Toiset meediot saattavat myös kertoa suoraa yleisössä istuville, kenelle viesti on tulossa. Tällöin myös on tärkeä muistaa ääniyhteys. Jokaisella meediolla on oma tapansa ja persoonansa myös mukana tilaisuudessa, joten eri tilaisuuksissa saattaa kokemus olla sen myötä hyvinkin erilainen. 

Henkimaailman saapujat tuovat valoa viestinsä mukana aina. Kohtaamiset ovat koskettavia ja tärkeitä!
Henkimaailman saapujat tuovat valoa viestinsä mukana aina. Kohtaamiset ovat koskettavia ja tärkeitä!

Tilaisuudet ovat suosittuja ja niihin osallistuu usein kymmenittäin ihmisiä. Useat meediot järjestävät myös pienmeediotilaisuuksia, joissa saattaa olla vain neljä henkeä meedion lisäksi läsnä. Näissä tilaisuuksissa yksittäisille viesteille jää enemmän aikaa. Suurissa tilaisuuksissa meedio pyrkii pitämään yhden viestin aina napakkana, jotta mahdollisimman moni saisi viestin rakkaaltaan.

Älä harmistu, mikäli suoraa sinulle ei tulisikaan viestiä meediotilaisuudessa. Usein käy niin, että jollekin muulle kerrottu viesti saa aistisi valppaiksi ja läikäyttää jotain sydämessäsi. Jos ymmärrät viestin sisällön, tällöin se on tarkoitettu myös sinulle. Ota se kiitollisena vastaan.

Meedio kiittää viestin lopuksi aina tulijaa ja vastaanottajaa. Myös vastaanottajan on hyvä kiittää. Tämä kiitollisuus kohottaa energiaa koko tilaisuudessa.


Missä näitä järjestetään?

Jos sinua siis kiinnostaa, suosittelen lämpimästi osallistumaan meediotilaisuuteen! Itse jännitin ensimmäiseen tilaisuuteen mennessäni, mutta ilahduin kuinka helppoa ja kivaa osallistuminen lopulta olikaan. Eikä jännitykselle jäänyt sijaa enää tilaisuuden alettua.

Helsingissä meediotilaisuuksia järjestää mm. Suomen Spiritualistinen seura, EraNova kirjakauppa ja monet muut tahot. Useat meediot pitävät tilaisuuksia myös omissa työskentelytiloissaan. 

Myös yksityisistuntoja tarjoavia meedioita on paljon. Niissä läsnä olet vain sinä ja meedio sekä henkimaailman tulijat. Tilaisuus on intiimimpi ja siinä pystytään käyttämään enemmän aikaa juuri sinun hyväksesi. 


Ihanaa päivää sinulle!

<3 Aija