Energiahoito muutoksen tukena

07.05.2024


MIKSI ENERGIAHOIDOSSA KÄYDÄÄN? (osa 2/3)


Energiahoito muutoksen tukena

Olen saanut todistaa ja nähdä monta upeaa muutosmatkaa energiahoidossa ja kursseillani käyneissä ja itsessäni ja elämässäni.

Moni elämässään ja itsessään hieman eksyksissä ollut on saanut energiahoidoista lisää itsevarmuutta, selkeyttä ja luottamusta elämäänsä ja askeliinsa. Se sykähdyttää joka kerta. On kunnia olla mukana auttamassa ja tukemassa tällä heidän sisäisellä matkallaan. Teen tätä työtä nöyränä ja kiitollisena elämän ihmeellisyyden äärellä.

Olen niin monta kertaa saanut todistaa ja huomata, kuinka elämännälkä, luottamus, ilo ja rakkaudellisuus itseä kohtaan loistaa asiakkaitteni silmissä. Usein tätä on edeltänyt matka, jonka olen saanut rinnalla kulkea tukien ja luottamusta hoitojen ja/tai kurssien kautta valaen.

Eräs nainen tuli kerran energiahoitooni hieman skeptisenä, mutta hän oli utelias tietämään, mistä on kysymys. Hänellä oli tapahtunut lähivuosina elämässään paljon asioita, jotka olivat saaneet hänet pohtimaan omaa elämäänsä, omia rajojaan ja etsimään jälleen sitä elämäniloa, jonka tunsi kaikonneen. Uupumus työssä ja arjessa oli vienyt voimia ja hän kaipasi lepohetkeä. Hän oli muutosmatkalla kohti jotain, jota ei osannut sanoittaa, mutta mikä tuntui kutsuvan. Siten hän oli päätynyt myös minun hoitopedilleni.

Energiahoidon jälkeen hän kiitti ja koki saaneensa luottamusta jatkaa matkaansa. Edelleen hän oli hieman skeptinen ja ehkä myös hämmentynyt kokemastaan. Se oli jotain uutta hänelle.

Parin kuukauden päästä huomasin hänen varanneen uuden hoitoajan. Sisään hoitohuoneeseen astui sädehtivä upea nainen, jonka silmistä loisti ilo. Hän oli löytänyt uteliaisuutensa elämää kohtaan ja janosi nyt tietää lisää, mistä henkisessä maailmassa on oikein kysymys.

Olen saanut kulkea tätä matkaa hänen rinnallaan hänen henkisellä polullaan auttaen ja tukien. Hän on käynyt aina välillä energiahoidoissani. Olen kursseilla opettanut hänelle reikin tasapainottavan ja rakkaudellisen itsehoidon. Hän käyttää reikiä päivittäin ja on löytänyt siitä avun olonsa tasapainottamiseen ja henkisellä matkalla kulkemiseen - luottamuksen lisääntymiseen.

Olen antanut työkaluja matkalle mukaan, sanoittanut hänen kokemuksiaan ja saanut seurata, kuinka hänen valonsa on kirkastunut matkalla kohti itseä.

"Olen tullut kotiin", kuulin hänen kerran sanovan. Tiedän täsmälleen mitä hän tarkoitti. Kun löytää uteliaisuuden, innostuksen ja lähtee etsimään vastauksia, niitä myös löytää. Samalla löytää itsensä ja oppii itsestään lisää.

Tästäkin matkasta hänen kanssaan olen äärimmäisen kiitollinen.
Kiitos!
Reiki on lempeä energiahoitomuoto, jonka avulla ole löytänyt taspainon ja rakkaudellisuuden elämässäni. Ja mikä parasta: luotan nyt itseeni ja elämään.
Reiki on lempeä energiahoitomuoto, jonka avulla ole löytänyt taspainon ja rakkaudellisuuden elämässäni. Ja mikä parasta: luotan nyt itseeni ja elämään.


Minä en tee muutosta hoidossa käyvien elämässä. Minä en saa sitä aikaan. Eikä yksi energiahoito. Minä ja hoito toimimme kanavana, joskus sysäyksenä uudelle. Suurimmaksi osaksi toimimme kanssakulkijoina ja hetkeen pysäyttäjinä, jotta sinä voit nähdä itsesi ja oman valosi, kuten minä sen näen.

Jokainen kohtaaminen energiahoidoissa ja kursseilla on merkittävä.

Kiitos, että saan tehdä tätä työtä.

Kiitos, että saan sanoittaa näitä asioita ja siten auttaa uteliasta mieltäsi ymmärtämään lisää tästä näkymättömästä maailmasta, joka on täynnä ihmeitä.

Jos luotat, että ihmeitä tapahtuu - niitä tapahtuu.


Lämpimästi tervetuloa energiahoitooni ja kursseilleni!

Aija Sahi


Lue myös

Energiahoidon vaikutukset (Miksi energiahoidossa käydään osa 1/3)

Mitä on reiki ja miten sitä voi oppia?