Energiahoidon vaikutukset

23.04.2024

MIKSI ENERGIAHOIDOSSA KÄYDÄÄN? (osa 1/3)


Energiahoidon vaikutukset

Jos mietit, miksi energiahoidoissa käydään ja millaisia vaikutuksia sillä voisi olla itselle, lue tämä teksti ja postaussarjani energiahoidoista.

Energiahoito terminä on hieman haastava ja saattaa ohjata mieltä hieman vikaan. Lue myös kirjoitukseni Energiahoito - suomenkielinen sanasto haastaa :: Vibat

 • "Tuntuu, että Aija todella näki minut. Sain täyden huomion ja hyväksynnän ja tuntuu että minua katsottiin mitä kauneimmin silmin."

Tekemäni Vibat energiahoito on muodoltaan kaksitaajuinen. Se sisältää reikin lempeän tehokkaan energiahoidon, joka on kosketushoito. Tämä tarkoittaa sitä, että kanavoin käsieni kautta kehosi ja hyvinvointisi tueksi puhdasta elämän energiaa eli korkeavärähteistä rakkauden energiaa. Tämä tapahtuu koskettamalla joko fyysistä kehoasi tai sitä ympäröivää energiakehoa.

Energiahoidon vaikutus ohjautuu sinne, minne sinä sitä tarvitset. Se voi olla kehon, mielen tai tunteiden taso tai jokin asia elämässäsi, joka kaipaa selkeytystä. Sen tarkoitus on auttaa sinua (kehoasi, mieltäsi, tunteitasi - koko pakettia) palautumaan luontaiseen tasapainon tilaan, jolloin eheytyminen pääsee tapahtumaan.

Et tarvitse tietoista syytä tullaksesi energiahoitoon. Mieli ei sitä osaa aina sanoittaa ja siksi saattaakin olla, että et ole varma, miksi hakeuduit energiahoitoon. Jokin osa sinusta ehkä kutsui sinua löytämään sen kautta avun. Se on intuitiosi, joka tiesi, minne tulla.

 • "Kiitos Aija. Kiitollisena menin nukkumaan, sydän täynnä rakkautta. Miten ihmeellistä se onkaan, kun ei enää ole mitään hätää. Että kun saa luottaa siihen, että kannatellaan ja suojellaan. ❤️"

Energiahoidon lisäksi luen hoidon aikana selväaistein saamiani viestejä siitä, mitä energiasi minulle niiden kautta siinä hetkessä kertoo. Näen kuvia, tunnistan sanoja ja annan niiden myös virrata intuitioni kautta puheena. Nämä sinussa elävät asiat vahvistuvat, kun sanoitan ne ääneen. Toimin ikään kuin tulkkina itsesi ja sinun välillä.

Molemmat osat hoitoa ovat eheyttäviä. 

Välillä siis hoidon aikaan puhun ääneen, välillä annan sinuna vajota aistimaan energiahoidon vaikutuksia ja rauhoittumaan hiljaisuudessa. 

Energiahoidon vaikutukset suuntautuvat sinne, minne eheytystä ja tasapainoa tarvitaan. Hoito tapahtuu kosketuksen kautta.
Energiahoidon vaikutukset suuntautuvat sinne, minne eheytystä ja tasapainoa tarvitaan. Hoito tapahtuu kosketuksen kautta.

Energiahoidon vaikutuksia

Olen jakanut tähän alle listauksen siitä, minkälaisia kokemuksia ja palautetta olen saanut tai itse kokenut energiahoidon hyödyistä.

Energiahoidon vaikutuksia ja syitä, miksi energiahoitoon hakeudutaan esim.

 • Auttaa tyynnyttämään olon stressissä tai ylivirittyneisyydestä

 • Rauhoittaa kehoa, mieltä ja siten kokonaisoloa

 • On usein unta palauttavampi kokemus

 • Auttaa kivunlievityksessä

 • Auttaa päästämään irti tunteista

 • Tuo lempeän tilan kohdata itsesi

 • Auttaa näkemään itsesi rakkaudellisuuden kautta

 • Selkeyttää ajatuksia

 • Auttaa laskeutumaan hetkeen

 • Lisää luottamuksen tunnetta

Energialuennan vaikutuksia esim.

 • Auttaa hahmottamaan kokonaistilannetta ja -kuvaa

 • Selkeyttää omaa näkemystä itsestä ja elämästä

 • Auttaa vahvistamaan omia tuntemuksia ja ajatuksia

 • Auttaa vahvistamaan luottamusta itseensä ja elämään

 • Tuo ne sanat, jotka sinun on hyvä kuulla itsestäsi (lempeyden ja rakkauden kautta)

 • Nostaa esiin teemoja, joita olisi hyvä huomioida omassa toiminnassa

 • Tuo vahvistuksia itselle ja toiveillesi

 • Auttaa luottamaan omaan intuitioon

 • Auttaa näkemään selkeämmin oman suunnaan


Energiahoito on kokemuksellinen juttu. Emme tiedä, mitä tulee hoidon aikana tapahtumaan, sillä jokainen hoito on siinä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla sinun ja kokonaisuuden kannalta tapahtuva. Jos saavut parin viikon päästä uudelleen hoitoon, on tuo hoito jälleen erilainen, koska se luultavasti suuntautuu hieman eri tavalla jälleen sinne, minne sitä tarvitaan siinä hetkessä.

Energiahoito auttaa siis kehon ja oman värähtelysi hakeutumista jälleen luontaiseen tasapainon tilaan. Siksi esim. stressaantuneena usein hoidolla on rauhoittava ja luottamusta herättävä vaikutus.

 • "Kiitos ihanin Aija, että sain tämän hoidon ja valtavan tärkeän, hellivän hetken ja muistutuksen siitä mikä on tärkeää. Uskomattoman hellitty, hoivattu, kannateltu ja syvästi ravittu olo. Kiitos, kiitos, kiitos. "

Energiahoito toimiikin eräänlaisena katalysaattorina kehon, mielen ja tunteiden eheytymiselle. Sen vaikutus laukaistaan hoitohetkessä käyntiin ja se laittaa asioita dominopalikoiden tapaan liikkeelle. Siksi on hyvä tunnustella oloa ja mieltä parin päivän ajan ja antaa itselleen lupa myös laskeutua hoidossa nousseiden teemojen ääreen esim. kirjoittamalla niistä itselleen muistiin asioita ja mielleyhtymiä.


Heräsikö sinulla kysymyksiä energiahoidoista? Vastaan niihin mielelläni aija@vibat.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan energiahoitooni!

Lempeydellä,
Aija Sahi

Energiahoito ei ole vaihtoehto lääketieteen tarjoamalle sairauksien hoidolle tai asiantutevalle mielenterveyden asiantuntijan hoidolle. Sairauksien hoidossa, käännythän terveydenhuollon ammattilaisten puoleen.

Tulossa myös tekstit
Miksi energiahoidoissa käydään osa 2/3 
Miksi energiahoidoissa käydään osa 3/3
Mitä energiahoito on?
Mitä energiahoito ei ole? osa 1/2
Mitä energiahoito ei ole? osa 2/2

Lue myös
Energiahoito - suomenkielinen sanasto haastaa
Mitä on reiki ja miten sitä voi oppia?