Hymyn voima

05.05.2023

Hymyllä on ihmeitä tekevä voima.
Olet ehkä huomannut, että tämä kevät on ollut erityinen ja vahva muutosvoimaltaan. Elämme aikaa, jolloin muutosvoimat todella jylläävät ja vievät meitä vauhdilla kohti uutta. Puhun monikossa, sillä nämä energiat vaikuttavat meihin kaikkiin - halusit tai et.

Jos siis tuntuu, että ympärillä ja omassa elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ovat ne osa tätä muutoksen ilmentymää. Nyt kannattaa keskittyä pysymään omassa voimassasi ja rauhallisena.

Suosittelen tekemään juurruttavan harjoituksen tai energioita suojaavan harjoituksen aamuisin... ja tietenkin Reikiä, jos olet käynyt kurssilla. Pysy omassa keskiössä.
Löydät ohjaamiani harjoituksia YouTubesta.

Muutos on aina mahdollisuus ja sellaisena kaikki siihen liittyvä kannattaa nyt (ihan myös päättää) nähdä.
 
Kaiken myllerryksen tuoksinassa olen muistanut supervoimani eli hymyn ihmeitä tekevän taian ja keskittynyt myös siihen.

Hymy todella tekee ihmeitä. Kokeile vaikka!

Hymy vaikuttaa kehoosi välittömästi. Nostamalla hymyn suupielillesi, tapahtuu aivoissasi reaktio, joka alkaa tuottaa mielihyvähormoneja serotoniinia, dopamiinia ja endorfiinia kehoosi. Alat tuntea mielihyvää koko kehossasi ja olossasi. Ajatukset alkavat muuttua kirkkaammiksi ja positiivisemmiksi ja toimintakykyisyys paranee. Se auttaa näkemään mahdollisuuksia sielläkin missä muuten näkisi haasteita.

Hymyily rentouttaa oloa ja vähentää stressiä. Sillä on myös suora vaikutus immuniteettijärjestelmääsi. Parasta hymyssä on mielestäni se, että se on ilmainen tapa tukea omaa oloa ja hyvinvointia. Lisäksi se tarttuu helposti, jolloin omaa hyvinvointia lisätessä, tulet myös tukeneeksi muiden hyvää oloa.

Lue myös:

Kuka on vastuussa sun hyvinvoinnista?
 Omassa voimassa ja valossa

Lempeyttä päivääsi!

<3 Aija Sahi