Kuka on vastuussa sun hyvinvoinnista?

10.02.2023

Kuka on vastuussa sun hyvinvoinnista?

Me olemme kaikki vastuussa omasta elämästämme, omista päätöksistämme ja omasta hyvinvoinnistamme. Jokainen meistä voi tehdä joka päivä tekoja oman hyvinvointinsa hyväksi.

Vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista tarkoittaa sitä, että toimimme oman sisäisen johdatuksemme ja tuntemuksemme mukaisesti. Tätä kutsutaan sydäntietoisuudeksi. Laskeutumalla läsnäolevaksi tähän hetkeen, kuulet paremmin mihin sydämesi sinua johdattaa, miten kehosi pyytää sinua toimimaan ja mitä kerrottavaa tunteilla sinulle on. Näin havaitset paremmin sen, mikä on sinua varten ja miten voit auttaa itseäsi voimaan hyvin.

Mitä hyvinvointi tarkoittaa sulle? Miten toimit tänään sen hyväksi?

Hyvinvointi minulle tarkoittaa tasapainoa kehon, mielen, tunteiden ja sielun tasolla. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun pyrin löytämään armollisen lähestymistavan itseni kuunteluun, auttaa se myös siinä, että hyvinvointi ei muutu pakonomaiseksi suoritteeksi tai tarpeeksi. Armollisuus tuo tasapainoa toimintaan ja näin myös oloosi.


<3


Mikä tänään on sulle se asia, mikä tukee sun hyvinvointia just nyt - kuuntele itseäsi ja kehoasi ja toimi tuon tarpeen mukaan.


Otatko vastuun omasta hyvinvoinnistasi?
Miten se ilmenee?
Mitä konkreettisesti se tarkoittaa sinun elämässäsi juuri nyt?


<3

Tarjoan hyvinvointia tukevia pysähtymisen hetkiä itsesi äärelle juuri tästä syystä. Kun kuuntelet itseäsi, löytyy vastaus siihen mitä kaipaat ja tarvitset itsestäsi. Silloin voit toimia niin kuin sulle on parhaaksi.


<3 Aija Sahi


Lue myös nämä blogitekstit:

3 helppoa hyvän olon harjoitusta osaksi arkirutiineja :: Vibat 

Perusasiat kunniaan kaamoksen aikaan :: Vibat

Kuinka sitoutunut olet itseesi? :: Vibat  


Lue lisää aiheista:

Energiahoito

Reiki

Feminine yin-jooga