Ketkä tuleva energiahoitooni ja mistä syystä?

21.05.2024

  MIKSI ENERGIAHOIDOSSA KÄYDÄÄN? (osa 3/3)

  "Mistä syystä saavuit tänään luokseni?"

  Kysyn aina tämän kysymyksen uusilta asiakkailta, jotka ovat ensimmäistä kertaa energiahoidossa.

  Olen huomannut, että vastaus liittyy useimmiten johonkin kolmesta syystä saapua ensi kertaa energiahoitoon:

  1. Uteliaisuus

  Moni kertoo kiinnostuneensa henkisistä teemoista ja olevansa uteliaita kokeilemaan, mistä energiahoidossa oikein on kysymys. Heillä ei ole oikeastaan ennakko-odotuksia tai -tietoa, mutta poreilevan jännityksen ennen hoidon alkua voi aistia.

  Usein nämä henkilöt ovat luontaisesti intuitiivisia ja kaipaavat "henkisiä elämyksiä" eli vahvistuksia omalle maailmankatsomukselleen, joka saattaa olla vielä muodostumisvaiheessa.

  On aina ilo auttaa uteliaita huomaamaan itsessään piilevän voiman ja valon. Me ihmiset kaipaamme usein jonkun sanoittamaan omia ajatuksiamme ja vahvistamaan aavistukaisamme.

  Usein uteliaiden kanssa yhteinen matkamme jatkuu myös tulevien hoitojen tai kurssien merkeissä.

  2. Syy

  Moni ensi kertaa hoitoon tuleva kärsii stressistä, on uupunut, haluaa ehkä päästä irti vanhasta, löytää hyvän olon jälleen elämässään tai hänellä on iso muutosvaihe käynnissä elämässä.
  Syitä on monia, mutta tähän jengiin kuuluvat etsivät auttajaa. Kun ei keksitä, kenen tai minkä puoleen kääntyä tai montaa eri vaihtoehtoa on jo kokeiltu, tullaan usein siinä vaiheessa energiahoitoon.
  Oli syy mikä tahansa, usein nämä ihmiset eivät ole tulleet kuulluiksi haasteidensa kanssa. He kaipaavat paitsi apua, myös läsnäolevaa kuuntelijaa ja henkilöä, joka näkee heidät sellaisina kuin he ovat. Siksi energiahoito on lempeä tapa auttaa, sen kautta niin hoidettava kuin hoitaja ovat läsnä hoidettavan energialle - hänelle.

  1. Johdatettu tai tuotu

  Tämä porukka ei useinkaan tiedä, mihin ovat tulleet. He ovat saaneet joko lahjakortin tai suosituksen ystävältään. Iso osa tästä porukasta on kuitenkin uteliaiden tapaan kiinnostuneita kokemaan uusia juttuja elämässään ja siksi päätyvät energiahoitoon.
  Monet tästä jengistä yllättyvät positiivisesti. Heissä herää uteliaisuus ja he esittävät hoidon jälkeen paljon kysymyksiä. Toiset hämmentyvät eivätkä oikein osaa sanoa mitään (eikä tarvitse).
  Ja kyllä, tähän porukkaan kuuluvat myös skeptikot, jotka hoitoon tullessaan jo kertovat, etteivät oikeastaan usko tähän, mutta ovat valmiita kokeilemaan.
 • Kerran eräs skeptinen asiakkaani palasi kerta toisensa jälkeen hoitopedilleni. Kun sitten kysyin syytä, hän sanoi, että vaikkei uskonut siihen, että energiahoidossa oikeastaan tapahtuu mitään, tuli hänelle valtavan hyvä olo joka kerta ja hän koki tulleensa nähdyksi. Hän ymmärsi, ettei hänen tarvitse uskoa muuta kuin kokemansa. Siksi hän palasi aina uudelleen.
  Meidän ei tarvitse uskoa kokeaksemme asioita. Meidän ei tarvitse tietää miksi, miten ja millä tavalla hoito tehoaa. Energiahoidoissa onkin kyse antautumisesta. Muuta ei tarvita.

  Tämä listaus ei ole tietenkään kaikenkattava, mutta hauska katsaus siitä, milloin ja mitä väylää energiahoidon pariin usein löydetään. Ja sitten on tietenkin se ryhmä, jotka käyvät energiahoidoissa säännöllisen epäsäännöllisesti. He tietävät, mitä saavat ja siksi palaavat latautumaan ja palautumaan.

  Mihin ryhmään sinä kuulut?

  Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi energiahoitooni <3

  Lempeää päivää,
  Aija Sahi


Lue myös

Energiahoito
Energiahoidon vaikutukset (Miksi energiahoidoissa käydään? osa1/3)
Energiahoito muutoksen tukena (Miksi energiahoidoissa käydään? osa2/3)