"Mikä on paras seuraava askel henkisellä polulla?"

01.11.2023

"Walk your feet on earth but your heart in heaven."

Henkisyys, henkinen kasvu ja henkisellä polulla kulkeminen ovat aiheita, joiden ympärillä energiatyöni pyörii.

Usein minua lähestytään pohtien sitä, mikä voisi olla hyvä seuraava askel omalla henkisen kasvun polulla. Monet kyselijöistä ovat juuri havahtuneet ymmärtämään, että elämä on muutakin kuin se mitä pystymme koskettamaan tai näkemään. Että elämä on jatkuvaa värähtelyä eri taajuuksilla ja noita taajuuksia pystyy havainnoimaan ja oppia lukemaan, kuulemaan ja ymmärtämään.

Tällaisen havahtumisen myötä innostumme ja janoamme lisää tietoa. Se on ihanaa!

Voi kuitenkin olla haastavaa pysähtyä kuuntelemaan itseä ja oman sielun kuiskauksia intuitiosi kautta, kun ympärillesi on auennut yhtäkkiä kokonainen uusi maailma, jonka jokaisen sävyn haluaisit nähdä ja kokea, imeä itseesi HETI!

"Kun olet valmis, opettaja kyllä ilmestyy"

Jokaisen meidän elämä on erilainen. Myös oma henkisen kasvun polkumme ja se, miten ja millä aikataululla tai tahdilla sitä kuljemme, on erilaiset. Emme aina tiedä tahtomme avulla, mikä on meille parhaaksi ja milloin olemme valmiita. Tiedämme sen sydämemme viisauden kautta. Sielumme tietää. Siksi pysähtyminen ja sielun kuiskausten kuunteleminen ovat meille hyväksi. Sun intuitio tietää ja tunnistaa ne jutut, jotka on sua varten. Se myös tietää, koska olet valmis. Samoin se henkiopasjengi, joka auttaa sua tällä polulla.

Sitähän sanotaan, että kun olet valmis, opettaja kyllä ilmestyy. Se on kuule juuri näin. Opettajalla tarkoitetaan elämän tapahtumia, meitä kasvattavia haasteita, ihmisiä (lyhyitäkin kohtaamisia) tai oivalluksia (esim. kirjasta luetun omaa maailmankuvaa avartavan tai omaa kokemusta selittävän ilmiön ymmärtämisen) myötä.

Ole kärsivällinen askeltesi kanssa. Tiedän, se välillä on turhauttavaa. Mutta. Olet juuri siellä, missä sinun kuuluukin olla. Luota!

"Intuition is the GPS of the Soul"

Olitpa sitten vasta varovaisen kiinnostunut tai jo konkari näissä asioissa, tämä muistutus on sinulle: Löydä ja muista tasapaino.

Myös henkisissä hommissa voi ns. mennä överiksi. Tiedän paljon ihmisiä, jotka suorittavat henkisyyttään. Silloin ilo, uuden oivaltaminen ja asioiden todellinen kokeminen jää huomaamatta ja ilo häviää tekemisestä. Tasapaino takaa sen, että pysyt mukana siinä, mitä kaikkea ihmeellistä tapahtuukaan.

Varaa siis aikaa henkiselle kasvullesi, kun sydämessäsi tunnet niin. Intuitio on paras navigaattori näissä asioissa. Luota myös siihen, että kun avaudut sydämesi tasolla vastaanottamaan uusia kokemuksia, tulevat nämä jutut kyllä vastaan. Maailma on siitä ihmeellinen paikka, että se kyllä ohjaa meitä askeltemme kanssa <3

Luota! Olet oikeassa paikassa.
Ota iisisti! Anna tilaa henkiselle kasvullesi.
Muista tasapaino! Löydä hyvä olo.

Tavataan kursseilla ja hoitohuoneella!

<3 Aija


Lue myös:
Henkisyys
Herkkyys on voimaa
Intuitioharjoitus