Miksi opetan reikiä?

07.02.2022

 Miksi opetan reikiä? Tähän kysymykseen vastaus on selkeä.

Opetan reikiä, sillä olen saanut itse Reikistä ison avun ja elinikäisen ystävän. Se on opettajani henkisen kasvun polullani ja tukee hyvinvointiani tasapainottamalla kehoani, mieltäni ja tunteitani. Kun olo tasapainottuu, löytyy läsnäolo ja kuulen selkeämmin oman sielun kuiskaukset.

Opetan Reikiä myös siksi, että haluan jatkuvasti itse oppia siitä lisää. Haluan jakaa ja kuulla kokemuksia. Haluan nähdä, kuinka se muuttaa muidenkin elämiä. Haluan ihmettyä aina uudelleen.

Olen aina yhtä ihmettynyt ja innoissani, kun opetan Reikiä. Jokainen kurssi on oma harjoituksensa myös minulle, jokainen tekemäni Reikihoito täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. En voisi toivoa parempaa opettajaa kuin Reiki.

Reiki on kokemuksellinen ja henkilökohtainen asia. Kunnioitan sitä suuresti ja olen siitä kiitollinen. Kokemusten tarjoaminen, tämän helpon ja toimivan energiahoitomuodon opettaminen ja joka kerta ihmettyminen Reikin hyvää tekevästä voimasta saavat minut järjestämään kursseja yhä uudestaan.

Opettajana ja hoitajana olen myös jatkuvasti uutta oppiva. Jokainen ryhmä, jokainen yksittäinen kohtaaminen ja hoito vievät myös minua aina eteenpäin. Nautin hoitamisesta, nautin ohjaamisesta.

Opettaja-sanaa tosin hieman vierastan. Olen ennemminkin kanssakulkija, uuden edessä ihmetystä jakava ja uuden taidon mahdollistaja. Vastavuoroisuus on tärkeää. Tapaamme sitten etänä tai kasvotusten, Reiki on se, joka opettaa. Me yhdessä mahdollistamme sen.

Toiveenani on luoda Reikikursseistani mahdollisimman selkeitä, kauniita ja kokemuksellisia kohtaamisia, joista saat avun ja alkusysäyksen harjoitteluun. Kuten kaikessa, Reiki vaatii harjoittelua, toistoa ja sille antautumista. Kurssilla opit keinon, toiminta jää sinulle.

Reiki on siis ennen kaikkea itsessään henkinen opettaja ja apu. Sen avulla olen oppinut luottamuksesta, rakkaudesta, kiitollisuudesta ja omasta itsestäni. Siksi haluan jakaa taidon myös kanssasi.

Lue lisää Reikistä: Mitä on reiki ja miten sitä voi oppia?

Lämpimästi tervetuloa Reikin pariin!

<3 Aija Sahi