Miten vahvistaa intuitiota ja selväaisteja?

25.04.2024

Intution ja selväaistien kurssi Helsingissä syksyllä 2024.

Tässä tekstissä kerron lisää siitä, mitä voit oppia Herätä herkkyytesi -kurssilla, miksi kurssilla on tuollainen nimi, miksi kurssi on olemassa, mitä voit oppia, odottaa ja kokea, ja millainen ohjaaja minä kurssilla olen. Kokeile helppoa intuitioharjoitusta heti.

MISTÄ KYSYMYS?

Herätä herkkyytesi on kurssi sinulle, joka haluat tutustua omaan intuitioon, selväaisteihin ja henkisen kasvun teemoihin tarkemmin. Tämä kuuden kerran kokonaisuus on turvallinen tila kokea ja tutusta niihin näkymättömän maailman ilmiöihin, jotka ehkä tunnistat jo elämässäsi tai jotka sinua kiehtoo.

Herkkyys kurssin nimessä tarkoittaa sitä luontaista kykyämme aistia näkymätöntä maailmaa. Sitä kaikkea, mitä ei voi nähdä silmin, mutta tunnistaa ja tuntea. Meillä kaikilla on luontaisesti tämä herkkyys ja me voidaan huomioimalla se myös kehittää tätä taitoa.

Kaikki on energiaa - niin tunteet, keho kuin mielikin.
Ja me voidaan näitä kaikkia ns. lukea ja aistia meidän selväaistien kautta.

  • Sinä ehkä tunnistat tilanteen, jossa hyväntuulisena tapaat ystävän, jolla onkin vähän huonompi boogie päällä ja tapaamisen jälkeen sinullakin on. Olet napannut kaverin fiiliksen itsellesi. Tämä on hyvä viesti siitä, että aistit herkästi muiden tunteita ja käytät sun selväaisteja arjessa. Mutta jotta  opit säätelemään sitä, että jatkossa et nappais kaverin fiiliksiä, vaan voisit olla omassa energiassa läsnä ja täten myös parhaiten olla kaverin tukena, niin  voit oppia energiatyöskentelyn kautta löytämään sen tasapainon toimia omavasta voimasta käsin.
  • Toinen esimerkki oman herkkyyden kuulemisessa on se, että kun saavut johonkin tilaan, jossa esim. on juuri riidelty, niin ilman, että näet sitä tilassa olevista ihmisistä, voit aistia kireyden tunnun ilmassa. Tässäkin aistit tilan tunnelman sun herkkyyden avulla.

Tästä syystä tämä kurssi onkin syntynyt. Olen huomannut, että moni  hoidoissani tai muilla kursseillani käyvä pohtii näitä asioita ja tarvitsee niihin myös ohjausta ja apua. Monia myös kiinnostaa nämä aiheet, mutta ei oikein tiedä mistä löytää tietoa. Ehkä myös sinua!

Paras tapa tutustua näihin teemoihin on kokemuksen ja harjoituksen kautta, koska niiden kautta sinulle avautuu kerta kerralta lisää ymmärrystä tästä monisävyisestä maailmasta ja itsestäsi.

Kun puhutaan henkisyydestä, puhutaan nimenomaan siitä matkasta itseemme. Mutta ymmärtämällä maailmaa, jossa me elämme ja myös sitä näkymätöntä maailmaa meidän ympärillä ja meissä, niin  voimme ymmärtää paremmin myös itseämme. Sen avulla voimme löytää tasapaino oman herkkyytemme kanssa siten, että voimme nähdä sen mahdollisuutena ennemmin kuin haasteena.

Energiatyöskentelystä puhuttaessa, puhutaan hyvin normaalista tavasta aistia maailmaa, joten kaikki se ehkä pelottavakin mystiikka riisutaan tällä kurssilla pois. Haluan tarjota sinulle paikan, jossa ei pelota vaan jossa voi tunnistaa sen oman herkkyytensä voimavarana ja mahdollisuutena tutustua maailmaan yhä vain uteliaammin.

MITÄ OPIT KURSSILLA?

Opetan tällä kurssilla sinulle energiatyöskentelyn peruspilarit, joiden kautta on turvallista ja myös hauskaa lähteä tutustumaan tähän upeaan näkymättömään maailmaan. Työskentelemme kurssilla ilosta ja rakkaudesta käsin, joten unohda kaikki kummitustarinat ja spiritismistoryt. Tämä kurssi tuo sut rakkauden ja ilon kautta näiden asioiden äärelle. Minä ja ryhmän tuki tarjoaa hyvän tilan kohdata ja kokea.

Tapani opettaa on kannustava ja hyvin intuitiivinen. Työskentelen vahvasti intuition ja selväaistien kautta, jolloin kokonaisuudesta tulee aina sinulle ja ryhmälle paras mahdollinen.

Minulle tärkeää on työskennellä ilon ja lempeyden kautta ja siten, että sinulla on hyvä olla.

Jokainen kurssilainen saa onnistumiskokemuksia, tärkeitä viestejä ja oivalluksia itsestään ja elämästä kurssin aikana. Tämä kurssi tarjoaa sinulle ymmärrystä ja luo hyvän pohjan lähteä tutustumaan näihin teemoihin myös syvällisemmin sekä omassa arjessa että laajemmin tulevaisuudessa erilaisilla kursseilla.

Tällä kurssilla työskentelemme ilon kautta tutustuen samalla intuitioomme ja selväaisteihimme harjoitellen.
Tällä kurssilla työskentelemme ilon kautta tutustuen samalla intuitioomme ja selväaisteihimme harjoitellen.

Pääset tutustumaan tällä kurssilla niihin teemoihin, jotka sinua kiehtoo ja saat mahdollisuuden myös kokea harjoitusten kautta, mitä ne käytännössä tarkoittavat.

Kurssilla lähdemme liikkeelle siitä, että opettelemme aistimaan energiaa itsessämme ja muissa. Opetan energiasuojauskeinoja, joiden avulla et nappaa sitä kaverin fiilistä itsellesi, vaan voit sen ottaa vain viestinä vastaan ja päästää siitä irti. Saat harjoituksia kotiin, jotta voit myös kurssipäivien välissä vahvistaa yhteyttä itseesi ja omaan energiaan.

Kurssilla pääosassa on harjoitukset, jotka tehdään aistimalla toistemme energioita. Eli harjoittelemalla energialuentaa, josta puhutaan myös psyykkisenä luentana.

Tutustumme hieman myös siihen mediaaliseen puoleen eli aistimaan henkimaailmaa ja sen läsnäoloa.  Tämä kurssi ei kuitenkaan ole meediokurssi, vaikka tämä kurssi valmistaakin hyvin myös niihin teemoihin. Tutustumme kuitenkin henkioppaisiimme ja puhutaan henkimaailmasta, mutta tällä kurssilla me keskitytään ennen kaikkea aistimaan tämän maailman, itsemme ja toistemme värähtelyä.

Harjoitukset tehdään ilon kautta ja usein tällä kurssilla kuuleekin paljon naurua.
Saat myös kirjasuosituksia ja ison työkalupakin harjoittelun tueksi omassa elämässä.

Kurssin teemoja

  • Intuitio

  • Oman energian tunnistaminen ja suojaaminen

  • Muiden energian tunnistaminen ja aistiminen (psyykkinen luenta)

  • Selväaistien tunnistaminen

  • Henkioppaat ja henkinen maailma

  • Muut henkisen kasvun teemat

OMA MATKANI ENERGIOIDEN MAAILMASSA

Minua on aina kiinnostanut henkiset teemat ja olen aina ollut herkkis. Käytin selväaistejani eli omaa herkkyyttäni pitkään edes tietämättä, mitä se on.

Isäni kuoleman myötä, ollessani 21-vuotias, elämältäni tuntui romahtavan pohja. Kaipasin ymmärrystä ja selitystä sille, miksi minulta vietiin isä niin nuorena ja mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Ja ennen kaikkea minua alkoi kiinnostaa yhä enemmän, että mikä tässä kaikessa on tarkoitus!

Henkinen maailma alkoi avautua minulle hiljalleen. Lähdin tutustumaan näihin teemoihin ensin kirjojen kautta, mutta kuten usein elämässä, kun jokin alkaa kiinnostaa, se myös tulee vastaan. Huomasin törmääväni pian uusiin ihmisiin, jotka auttoivat minua saamaan vastauksia ja oppimaan energioista ja näkymättömästä maailmasta lisää.

Tämä matka on ollut ennen kaikkea matka itseeni. Olen harjoitellut, opiskellut ja syventynyt tähän omaan herkkyyteeni ja sen kautta tutustunut uudestaan tähän ihmeelliseen maailmaan, jossa elämme. Siksi tuntuu ihanalta myös tarjota mahdollisuus sinulle tutustua tähän maailmaan, joka itseä kiehtoo niin valtavasti.

Olen opiskellut energiatyöskentelyä, energialuentaa, energiahoitotekniikoita ja mediuismia niin Suomessa kuin hankkinut tietotaitoa myös ulkomailta. Tällä hetkellä opiskelen lontoolaisessa The College of Psychic Studies -koulussa mediuismia ja psyykkistä luentaa. Haluan jatkuvasti oppia lisää omista kyvyistä ja tästä upeasta maailmasta, joka tuntuu vain avaavan uusia ovia ja näköaloja harjoitus harjoitukselta enemmän.

Olen myös harjoittanut taitojani piirityöskentelyn kautta eli yhdessä muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa jakanut harjoituksia ja perehtynyt harjoitusten kautta tähän maailmaan.

Minulle tärkeää on itse oppia jatkuvasti uutta ja palata perusharjoitusten ääreen , eli niiden asioiden äärelle, jotka tällä kurssilla sinulle opetan. Kun on vahva perusta, on sen päälle hyvä rakentaa. Ja siitä perustasta on hyvä pitää myös huolta.

TULE MUKAAN!

Tällä kurssilla tarjoan sinulle hyvän perustan energiatyöskentelylle ja henkisen kasvun teemoihin tutustumiselle ja annan uteliaisuudellesi vastauksia ja ennen kaikkea kokemuksia.

Olet tervetullut kurssille, vaikka sinulla ei olisi mitään pohjaa energiatyöskentelyyn. Ja olet tervetullut kurssille myös, jos haluat vahvistaa sun yhteyttä itseesi ja energioihin. Eli kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin.

Haluan kurssin myötä myös tarjota sinulle ymmärryksen, että henkiset asiat ovat normaaleja.

Jos sinulla herää mitään kysymyksiä tai haluat ehdottomasti varata paikan heti tälle kurssille, laita minulle viestiä. Olen täällä sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa energioiden ihmeelliseen ja niin normaaliin maailmaan!

<3 Aija Sahi


Lue myös 

Herkkyys on voimaa

Intuitioharjoitus