Energiahoito - suomenkielinen sanasto haastaa

26.01.2023

Tyyneys kumpuaa sinusta. Vastaukset ovat jo sinussa. Sinä olet jo valo. Sinussa ei ole mitään vialla ❤


Usein ajatellaan, että energiahoitoon tai Reikin pariin tullakseen, on oltava jokin vaiva tai haaste elämässä. Ikään kuin samalla tavalla kun lääkäriin mennessä. Hoito terminä on sellainen ja ohjaa meidät ajattelemaan niin. Se helposti ohjaa meitä ajattelemaan, että energiahoito fiksaa ongelman, tekee diagnoosin tai poistaa haasteet eli korjaa vian.


Energiahoito saattaa tuoda (ja usein tuokin) näköalaa elämän haasteisiin, helpotusta kipuun tai tunnekuormaan. Sen tarkoitus on kuitenkin ennemmin pysäyttää läsnäolevaksi tähän hetkeen ja antaa lempeä sysäys sun keholle, mielelle ja tunteille löytää oma luontainen tasapainonsa ihan itse.


Tässä hetkessä läsnä ollessa pystymme tunnistamaan tyyneyden kautta todelliset tarpeemme, oman sielumme toiveet ja kuiskaukset. Läsnäolo lisää luottamusta itseä ja elämää kohtaan. Se on tasapainoa.Mielemme (nyt puhun egosta) elää jatkuvasti tulevassa ja menneessä, sepustaa tarinoita ja luo mielikuvia tulevista tapahtumista. Kun myös mielelle antaa luvan palata tähän hetkeen, se tyyntyy vastaanottamaan sydämestä kumpuavaa sielun viisautta.


Energiahoidon voidaan siis sanoa tasapainottavan meitä niin kehon, mielen kuin tunteidenkin tasolla, koska läsnäollessa näiltä osin pystymme aistimaan harmonian koko olossamme hoidon vaikutuksena.


💫

Suomenkielisen sanat energiatyöskentelyyn liittyen ovat usein hieman harhaanjohtavia. Liian usein lääketieteeseen viittaavat termit pyrkivät selittämään meille näitä asioita, vaikka mielemme ohjaa ymmärtämään ne tuolloin hieman toisella tavalla kuin on alunperin tarkoitettu. Siksi kursseillani pyrin avaamaan näitä jo vakiintuneita termejä niin, että voimme ymmärtää mitä noilla termeillä oikeasti pyritään kuvaamaan.


💫

Lempeyttä päivääsi!

❤Aija Sahi


Lue lisää:

Mitä on reiki ja miten sitä voi oppia? :: Vibat 

"Tuli sellainen olo, että minusta pidetään huolta" - energiahoito apunasi. :: Vibat

Miksi opetan reikiä? :: Vibat