Miten löysin energiahoidot?

04.06.2024

MITEN PÄÄDYIN ENERGIAHOITOJEN PARIIN?

Oma tieni johti energiahoitojen pariin parikymppisenä, kun kiinnostukseni henkisiä teemoja kohtaan oli herännyt ja olin lähtenyt vauhdilla aiheeseen tutustumaan.

Harjoittelin tuolloin selväaistien käyttöä eräässä kehityspiirissä, jossa kerran keskusteluun nousi energiahoidot. En ollut koskaan vastaanottanut itse hoitoa ja mietin paljon, mistä siinä on kysymys. Tiesin aiheesta jonkun verran, mutta tämä keskustelu herätti minussa uudelleen mielenkiinnon ja kysymyksiä.

Kerran eräässä illanvietossa samana keväänä, vastaanotin lyhyen reikihoidon tutulta, joka oli juuri käynyt reikin peruskurssin ja halusi kokeilla muiden hoitamista. Muistan elävästi, kuinka makasin sängyllä hieman jännittyneenä. Tuttavani laski kätensä eri kohdille kehoani ja yhtäkkiä koin rauhaa, valtavan suurta iloa ja hyvää oloa.

Mieleeni nousi kuin hidastettu elokuvakohtaus, jossa satapäinen lauma mopseja (niitä koiria, joita kohtaan koen valtavaa hellyyttä ja sympatiaa…rakastan mopseja) juoksi, tai oikeastaan vyöryi, mäkeä alas onnellisina minua kohti. Mielikuva sai minut nauramaan ääneen ja koin, että lyhyt hoitohetki toi minulle valtavasti iloa tuossa hetkessä. Sitä tarvitsin.

Tiesin, että haluan kokea tätä lisää. Kysymyksiä oli vain herännyt lisää.

Jos viiden minuutin reikihoito sai minut jo näin iloiseksi, mitä tekisi kokonainen tunnin hoito energiahoitajalla!

Kiinnostus oli, mutta en kuitenkaan tiennyt, millainen energiahoito sopisi minulle. Samalla aihe vähän jännitti. Tuohon aikaa googlesta ei vielä näistä aiheista löytynyt kuin hajanaisesti tietoa, joten olin suositusten ja muiden avun varassa. Sain jotain suosituksia piiriläisiltäni, mutta en rohjennut kuitenkaan varaamaan aikaa. Jännitti.

Päätin antaa itselleni aikaa ja myös intuitioni johdattaa (aina viisas päätös!) ja osoittaa minulle oikea aika ja paikka. Kiirettä en tuntenut, koska tiesin, että nämä asiat tarvitsevat välillä tilaa.

Kävin tuohon aikaan eräällä kasvohoitajalla, jonka kanssa usein keskustelimme henkisistä aiheista. Hän halusi myös kokeilla erään kasvohoidon yhteydessä jotain uutta, jonka oli juuri oppinut. Hän kaivoi esiin äänimaljan, asetti sen vatsalleni ja kumautti sitä. Ääni ja sen värähtely sai kehossani aikaan upean tunteen. Jotain lähti liikkeelle. Nauroimme - silloin äänimaljat olivat ihan uusi juttu (ainakin minulle). Se oli upeaa. Halusin itsellenikin sellaisen maljan. Seuraavana syksynä sellainen tulikin vastaan ja on kulkenut matkassani siitä asti.

Kuukaudet kuluivat ja eräänä talvisena päivänä, palatessani jälleen tuolta samaiselta kasvohoitajalta kotiin päin, kuljin Kalevankadulla Somsola -nimisen kivikaupan ohi (tuota kivikauppaa ei enää ole). Miten en ollut huomannut sitä ennen? Astuin sisään ja löysin upean ruusukvartsin, joka edelleen on usein hoidoissani mukana. Huomasin myös ilmoituksen reikikurssista. Otin mainoksen mukaani.

Kokosin rohkeutta, jotta uskalsin ilmoittautua kurssille. Koin monenlaisia tuntemuksia ja vähän pelkoakin. Kun sitten osallistuin kurssille, tunsin tulleeni kotiin. Tiesin heti, että tässä oli elämäntehtäväni. Tässä oli minun juttuni. Vihdoin olin löytänyt sen!

-

Kun sinussa herää kiinnostus tai uteliaisuus, pyydä elämältä, että se tuo toiveellesi vastauksen. Anna toiveelle aikaa ja kun se tulee vastaan - ota se vastaan kiitollisena.

Tällä tarinallani haluan muistuttaa, että usein kiirehdimme suotta asioissa, joissa voisimme tunnustella omaa sisäistä kompassiamme. Kun se näyttää oikean suunnan, tiedät olevasi oikeassa paikassa.

Loput tarinasta kerron toisessa hetkessä.


Rohkeutta ja lempeyttä etsimiseen <3

Aija Sahi


Lue myös

Energiahoidon vaikutukset

Energiahoito muutoksen tukena

Ketkä tuleva energiahoitooni ja mistä syystä?

Energiahoito