BLOGI

Tänään on ystävyyden juhlapäivä. Se on upea juhla, joka saa minut herkistymään ajatellessani, kuinka upeita ihmisiä elämässäni on. Ystävyys on voima, joka pitää pinnalla niinäkin hetkinä, kun itse uskoo hukkuvansa.

Kivet ovat energeettisesti erittäin voimakkaita. Ne ovat myös kauniita. Käytän kiviä tuomaan hyvää fiilistä, tukemaan hetkittäistä energiavajetta sekä tuomaan harmoniaa kotiini.

KESKITY!

09.01.2019

Onko sinun hankalaa keskittyä? Tämä teksti on sinulle, joka haluaa saada enemmän aikaan ja keskittyä toteuttamaan asioita. Tiedän, välillä se on tuskallisen haastavaa.

Vuodenvaihteen juhlassa on mielestäni ollut aina jotain taianomaista. Uusi aika on aina uusi mahdollisuus! Tähän uuteen aikaan laskeutumiseen kuuluu itselläni monta tapaa, joiden huomaan toistuvan vuodesta toiseen. Tässä tekstissä esittelen nuo tavat. Kutsun niitä taioiksi. En unohda myöskään uudenvuoden lupauksiin liittyviä vinkkejä!

Viimeinen viikko ennen joulua! Loppuvuoden töiden lisäksi monilla iskee paniikki lahjojen ja valmisteluiden kanssa. Mitä jos yksinkertaistaisit kokonaisuutta! Tässä muutama vinkki joulustressaajille.